De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Bent u overgestapt naar een andere zorgverzekeraar?

Overgestapt?

U kon tot 1 januari 2018 uw huidige zorgverzekering opzeggen. Als u dit gedaan heeft, had u tot 1 februari 2018 de tijd om een nieuwe polis bij een andere zorgverzekeraar af te sluiten. Uit de cijfers blijkt dat dit jaar is 5,9 procent van de verzekerden in Nederland overgestapt. Dit gaat om ongeveer 1 miljoen verzekerden.

Geef tijdig uw juiste gegevens door

Bent u één van die verzekerden die zijn/haar zorgverzekering heeft gewijzigd? Dan horen wij dat graag van u. Het is belangrijk dat ProReva beschikt over uw juiste gegevens. Zo kunnen wij snel en adequaat met u of met uw zorgverleners communiceren of uw declaraties regelen bij uw zorgverzekeraar.

Zijn er andere wijzigingen die voor ons van belang kunnen zijn? Geef deze dan ook zo snel mogelijk aan ons door, zoals:

  • Ander adres, telefoonnummer of e-mailadres
  • Andere huisarts

U kunt hier een formulier downloaden om uw wijzigingen aan ons door te geven. U kunt het formulier printen, invullen en per post opsturen of u vult het formulier digitaal in en verstuurt het naar ons via de mail.

Stuurt u ons liever een bericht via e-mail of wilt u uw wijziging telefonisch doorgeven? Let er dan op dat u in ieder geval uw naam, geboortedatum en woonplaats vermeldt.