De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Hooglanderveen – Voor steunkousen voortaan naar ProReva Amersfoort

Hooglanderveen – Ellen Kuijer stopt na 8 jaar met haar praktijk

Ellen Kuijer is al ruim acht jaar actief als huid- en oedeemtherapeute in Hooglanderveen. Haar praktijk aan de Heideweg 28 in Hooglanderveen is inmiddels een vertrouwd adres voor het aanmeten van steunkousen. Ook voor huid- en oedeemtherapie kon men hier terecht.  Ellen heeft haar vak altijd met veel plezier en toewijding uitgeoefend. Maar ze stopt met haar praktijk. Ze is toe aan een andere uitdaging.

Overdracht cliënten
Huidtherapie Stenders & van Dort neemt de zorg voor Ellen’s cliënten met huid- en oedeemproblemen over. Zij hebben vestigingen in Amersfoort en Leusden. Voor steunkousen kan men voortaan terecht bij ProReva, gevestigd in Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

ProReva in Amersfoort
ProReva heeft een vestiging in Meander Medisch Centrum aan de Maatweg 3 in Amersfoort. Onze klanten kunnen hier vijf dagen per week terecht voor professioneel advies en het aanmeten van steunkousen. Doordat ProReva zich in het Meander MC heeft gevestigd, kan men na een bezoek aan een polikliniek direct bij ProReva terecht aan de Laan 29 in het ziekenhuis.

Huidtherapie Stenders & Van Dort
Huidtherapie Stenders & van Dort is een huid-, laser- en oedeemtherapie praktijk in Amersfoort en Leusden waar men terecht kan met huidproblemen. Het team van Stenders & Van Dort bestaat behalve Marsha Stenders uit meerdere professionele huidtherapeuten. De praktijk is gespecialiseerd in diverse behandelingen zoals acnetherapie, overbeharing, oedeemtherapie en huidverbetering bij diverse huidaandoeningen.  Binnen de praktijk wordt nauw samen gewerkt met andere specialisten binnen de gezondheidszorg, zoals huisartsen, dermatologen en fysiotherapeuten.

(v.l.n.r.) Marsha Stenders, Ellen Kuijer en Hetty Vellinga