De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Vacatures

Op dit moment is er geen vacature bij ProReva

Ben je enthousiast over ProReva en wil je graag bij ons werken? Dit is onze procedure:

Solliciteren
Als wij een vacature hebben wordt deze altijd op onze website geplaatst. In de vacaturetekst wordt beschreven hoe je kunt solliciteren en met wie je contact kunt opnemen als je inhoudelijke vragen hebt over de functie. We geven altijd aan wat de sluitingsdatum is om te reageren op een vacature.

Wij ontvangen een sollicitatie het liefst per e-mail. In de vacature staat hoe we je sollicitatie willen ontvangen.
Soms blijft een vacature na de sluitingsdatum op onze website staan. Dit is om sollicitanten die worden uitgenodigd de gelegenheid te geven de tekst nog eens te lezen.

Selectie
We beoordelen of je past bij ProReva op basis van je motivatie en cv. En of je geschikt bent voor een functie. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, hoor je dat zo snel mogelijk.

Gesprekken
Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, nemen we contact met je op. We vermelden duidelijk wanneer je verwacht wordt, op welke datum, op welk tijdstip en met wie je het gesprek hebt.
Een eerste gesprek is bedoeld om een beeld te krijgen van wie jij bent en om een idee te krijgen of je past in het team van ProReva. Ook voor jou is dit een goed moment om te beoordelen of de functie en ProReva voldoen aan je verwachting.
Als we allebei een positieve indruk hebben, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek.
Word jij onze nieuwe collega? We plannen een arbeidsvoorwaardengesprek met je toekomstig leidinggevende en heten je welkom in ons team.

 

Open sollicitaties
ProReva staat ervoor open om betrokken mensen met ambitie en talent te ontmoeten. Hoewel we niet altijd in kunnen gaan op een open sollicitatie, wordt je motivatie altijd met belangstelling gelezen. Als we denken dat je bij ProReva past en is er niet direct plek voor jouw talent, dan bewaren we je CV graag, zodat we contact met je op kunnen nemen, als er wel een vacature ontstaat.

Contact opnemen?
Het e-mailadres van de afdeling P&O is P&O@proreva.nl.
Telefonisch kun je contact opnemen met de afdeling via het algemene telefoonnummer van onze vestiging in Zwolle: 038 – 467 27 20.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Nieuws van ProReva

ProReva wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2018

Rond de feestdagen zijn wij op de normale tijden geopend. Wij zijn gesloten op: maandag 25 december 2017 dinsdag 26 december 2017 maandag 1 januari 2018 Graag tot ziens in 2018!

Lees dit nieuwsbericht

ProReva start steunkousenspreekuur bij Fysiodynamiek in Epe

Steunkousenspreekuur ProReva in Epe Vanaf donderdag 7 december is ProReva éénmaal in de twee weken op donderdagochtend aanwezig bij Fysiodynamiek in Epe met een spreekuur voor Therapeutische Elastische Kousen (TEK). U kunt terecht op dit spreekuur tussen 8.00 en 11.30…

Lees dit nieuwsbericht

Klanttevredenheidsonderzoek ProReva 2017

Wat vindt u van ProReva? Bent u tevreden? Wat kan beter? Gedurende de hele maand oktober 2017 wordt u, als u onze vestigingen bezoekt, gevraagd mee te werken aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Uw mening is voor ons erg belangrijk. Wij willen…

Lees dit nieuwsbericht