De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Vacatures

ProReva heeft vacatures voor enthousiaste en ambitieuze medewerkers!

Kun jij op een frisse manier tegen uitdagingen aankijken? Ben jij enthousiast en weet je van aanpakken? Neem jij het initiatief om processen beter te laten verlopen? En ben je bereid om net dat ene stapje extra te zetten? Dan pas je perfect in het team van ProReva! 

TEK consulente m/v Amersfoort
vacature consulente TEK Amersfoort september 2017

Onderstaande vacature is inmiddels gesloten:

Orthopedisch technisch medewerker m/v Apeldoorn
vacature orthopedisch technisch medewerker Apeldoorn augustus 2017

Contact opnemen?
Het e-mailadres van de afdeling P&O is P&O@proreva.nl.
Telefonisch kun je contact opnemen met de afdeling via het algemene telefoonnummer van onze vestiging in Zwolle: 038 – 467 27 20.

Sollicitatieprocedure bij ProReva

Solliciteren
Als wij een vacature hebben wordt deze altijd op onze website geplaatst. In de vacaturetekst wordt beschreven hoe je kunt solliciteren en met wie je contact kunt opnemen als je inhoudelijke vragen hebt over de functie. We geven altijd aan wat de sluitingsdatum is om te reageren op een vacature.

Wij ontvangen een sollicitatie het liefst per e-mail. In de vacature staat hoe we je sollicitatie willen ontvangen.
Soms blijft een vacature na de sluitingsdatum op onze website staan. Dit is om sollicitanten die worden uitgenodigd de gelegenheid te geven de tekst nog eens te lezen.

Selectie
We beoordelen of je past bij ProReva op basis van je motivatie en cv. En of je geschikt bent voor een functie. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, hoor je dat zo snel mogelijk.

Gesprekken
Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, nemen we contact met je op. We vermelden duidelijk wanneer je verwacht wordt, op welke datum, op welk tijdstip en met wie je het gesprek hebt.
Een eerste gesprek is bedoeld om een beeld te krijgen van wie jij bent en om een idee te krijgen of je past in het team van ProReva. Ook voor jou is dit een goed moment om te beoordelen of de functie en ProReva voldoen aan je verwachting.
Als we allebei een positieve indruk hebben, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek.
Word jij onze nieuwe collega? We plannen een arbeidsvoorwaardengesprek met je toekomstig leidinggevende en heten je welkom in ons team.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Nieuws van ProReva

Verkeershinder bij ProReva in Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn werkt aan de weg Van 14 augustus t/m 29 september 2017 is ProReva in Apeldoorn minder goed bereikbaar door werk aan de weg aan de Kayersdijk en de Laan van de Mensenrechten. Informatie van de gemeente Apeldoorn Op de website van…

Lees dit nieuwsbericht

Hooglanderveen – Voor steunkousen voortaan naar ProReva Amersfoort

Hooglanderveen – Ellen Kuijer stopt na 8 jaar met haar praktijk Ellen Kuijer is al ruim acht jaar actief als huid- en oedeemtherapeute in Hooglanderveen. Haar praktijk aan de Heideweg 28 in Hooglanderveen is inmiddels een vertrouwd adres voor het aanmeten…

Lees dit nieuwsbericht

Nieuw spreekuur voor steunkousen in Hattem

Alet Schilstra, fysio- en oedeemtherapeut in Hattem, draagt na ongeveer 15 jaar haar activiteiten wat betreft het aanmeten van steunkousen over aan ProReva. Haar vertrek betekent voor veel klanten in de regio Hattem tot Elburg, Zwolle en Oldebroek het verlies…

Lees dit nieuwsbericht