De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures bij ProReva

Ben je enthousiast over ProReva en wil je graag bij ons werken?

Open sollicitaties
ProReva staat ervoor open om betrokken mensen met ambitie en talent te ontmoeten. Hoewel we niet altijd in kunnen gaan op een open sollicitatie, wordt je motivatie altijd met belangstelling gelezen. Als we denken dat je bij ProReva past en is er niet direct plek voor jouw talent, dan bewaren we je CV graag, zodat we contact met je op kunnen nemen, als er wel een vacature ontstaat.

Contact opnemen?
Het e-mailadres van de afdeling P&O is P&O@proreva.nl.
Telefonisch kun je contact opnemen met de afdeling via het algemene telefoonnummer van onze vestiging in Zwolle: 038 – 467 27 20.

Sollicitatieprocedure bij ProReva

Solliciteren
Als wij een vacature hebben wordt deze altijd op onze website geplaatst. In de vacaturetekst wordt beschreven hoe je kunt solliciteren en met wie je contact kunt opnemen als je inhoudelijke vragen hebt over de functie. We geven altijd aan wat de sluitingsdatum is om te reageren op een vacature.

Wij ontvangen een sollicitatie het liefst per e-mail. In de vacature staat hoe we je sollicitatie willen ontvangen.
Soms blijft een vacature na de sluitingsdatum op onze website staan. Dit is om sollicitanten die worden uitgenodigd de gelegenheid te geven de tekst nog eens te lezen.

Selectie
We beoordelen of je past bij ProReva op basis van je motivatie en cv. En of je geschikt bent voor een functie. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, hoor je dat zo snel mogelijk.

Gesprekken
Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, nemen we contact met je op. We vermelden duidelijk wanneer je verwacht wordt, op welke datum, op welk tijdstip en met wie je het gesprek hebt.
Een eerste gesprek is bedoeld om een beeld te krijgen van wie jij bent en om een idee te krijgen of je past in het team van ProReva. Ook voor jou is dit een goed moment om te beoordelen of de functie en ProReva voldoen aan je verwachting.
Als we allebei een positieve indruk hebben, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek.
Word jij onze nieuwe collega? We plannen een arbeidsvoorwaardengesprek met je toekomstig leidinggevende en heten je welkom in ons team.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Nieuws van ProReva

Nieuw spreekuur voor steunkousen in Hattem

Alet Schilstra, fysio- en oedeemtherapeut in Hattem, draagt na ongeveer 15 jaar haar activiteiten wat betreft het aanmeten van steunkousen over aan ProReva. Haar vertrek betekent voor veel klanten in de regio Hattem tot Elburg, Zwolle en Oldebroek het verlies…

Lees dit nieuwsbericht

ProReva in Deventer opnieuw op de schop

Verbouwing bij ProReva Deventer ProReva in Deventer gaat opnieuw op de schop. Dit keer niet de straat, maar het pand waar we samen met Podotherapie Segerink zijn gehuisvest. Eind april begint de verbouwing. Houdt u dus vanaf die tijd rekening…

Lees dit nieuwsbericht

Vogellanden en ProReva intensiveren hun samenwerking

Vogellanden en ProReva hebben een modern bewegingslabaratorium, kortweg looplab, gerealiseerd in de nieuwbouw van ProReva aan de Hyacinthstraat. Door de bundeling van kennis en middelen is Zwolle een onderzoekslaboratorium rijker. Het looplab beschikt over de nieuwste (audiovisuele) technieken, een draadloos…

Lees dit nieuwsbericht