De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Kosten en vergoeding

Bij ProReva betaalt u tot 31 december 2017 € 995 voor de complete behandeling. 

Met ingang van 1 januari 2018 wordt de btw verhoogd tot 21%. Dit heeft consequenties voor de prijs van onze redressiehelm. U betaalt met ingang van 1 januari 2018 € 1.135 (incl. 21% btw). Voor dit bedrag wordt de helm aangemeten en voor uw kindje precies op maat gemaakt. Alle controles zijn inbegrepen.

Soms groeit het hoofdje van een baby zo snel, dat het nodig is om een tweede helm te maken. Mocht dit nodig zijn, dan doen wij hier niet moeilijk over; dan is ook de tweede helm is inbegrepen in de prijs.

Vergoeding door de zorgverzekeraar?

De redressiehelm wordt sinds 2013 niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Enkele zorgverzekeraars vergoeden helmtherapie nog wel vanuit een aanvullend pakket. Het beste kunt u bij uw eigen zorgverzekering navragen hoe u bent verzekerd en of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Uitzondering

De behandeling van craniosynostose (het vroegtijdig sluiten van één of meer van de schedelnaden) vormt hierop een uitzondering. De redressiehelmtherapie valt dan onder medisch specialistische zorg en wordt vanuit de basisverzekering vergoed. U hebt een aanvraag van de kinderarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

In bepaalde situaties kunt u een beroep doen op bijzondere bijstand voor uw zorgkosten. De regeling verschilt per gemeente. Wij adviseren u tijdig contact op te nemen met uw gemeente of u hiervoor in aamerking komt en hoe de procedure in uw gemeente verloopt.

 

 

Nieuws van ProReva

OPEN HUIS in Deventer: zaterdag 24 maart 2018 10.00-16.00 uur

Open Huis 24 maart a.s. bij DOK 111 in Deventer!  Welkom Op zaterdag 24 maart is er gelegenheid om een kijkje te komen nemen bij DOK 111 in het Havenkwartier te Deventer tijdens ons open huis op tussen 10.00 en…

Lees dit nieuwsbericht

ProReva levert eerste orthese uit de 3D printer

Op donderdag 1 maart beleeft ProReva, orthopedisch maatwerk een primeur. We leveren vandaag onze eerste orthese af die gemaakt is met een 3D printer. André Mulder en Yorick Vernooij, de kartrekkers van het 3D-ontwikkelteam bij ProReva zijn trots op het…

Lees dit nieuwsbericht

Bent u overgestapt naar een andere zorgverzekeraar?

Overgestapt? U kon tot 1 januari 2018 uw huidige zorgverzekering opzeggen. Als u dit gedaan heeft, had u tot 1 februari 2018 de tijd om een nieuwe polis bij een andere zorgverzekeraar af te sluiten. Uit de cijfers blijkt dat…

Lees dit nieuwsbericht