De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

ProReva start steunkousenspreekuur bij Fysiodynamiek in Epe

Steunkousenspreekuur ProReva in Epe

Vanaf donderdag 7 december is ProReva éénmaal in de twee weken op donderdagochtend aanwezig bij Fysiodynamiek in Epe met een spreekuur voor Therapeutische Elastische Kousen (TEK). U kunt terecht op dit spreekuur tussen 8.00 en 11.30 uur. Afspraken voor het spreekuur verlopen via de receptie van ProReva in Apeldoorn, tel. 055 – 5430900.

Steunkousenspreekuur ProReva Epe

Elma Koumans, specialiste Therapeutische Elastische Kousen en mammacare
Het spreekuur in Epe wordt verzorgd door Elma Koumans, specialiste TEK-mammacare bij ProReva. Elma begon haar carrière als compressie-specialist in 2000 en heeft daarmee jarenlange ervaring in het vak.

Wat zijn Therapeutische Elastische Kousen?
Therapeutische Elastische Kousen worden in de volksmond vaak steunkousen genoemd. Toch zijn de kousen die u aangemeten krijgt op dit spreekuur van een heel andere categorie. Voor TEK heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist; het gaat dan ook om een medisch hulpmiddel. Specialisten die deze kousen aanmeten zijn gediplomeerd en volgen jaarlijks scholingen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt.

Samenwerking ProReva en Fysiodynamiek
Jenny Pas-Aerts is oedeemtherapeut bij Fysiodynamiek. Het contact tussen Jenny en Elma bestaat al jaren. Ze staan in voor elkaars expertise en verwijzen mensen naar elkaar door. Enkele jaren geleden verzorgden zij al een kleinschalige modeshow voor aangepaste lingerie en gaf Elma een korte lezing over borstprothesen. Onlangs werd het contact tussen beide specialisten hernieuwd. Daaruit voortvloeiend is het spreekuur in Epe tot stand gekomen.

Oncologienetwerk Epe
Elma gaat tevens deelnemen aan het nieuw op te zetten oncologienetwerk in Epe. In dit netwerk werken zorgverleners nauw samen om de zorg in de regio te verbeteren. Hierbij moet u denken aan fysiotherapie, diëtiste, ergotherapie, oefentherapie, thuis- en buurtzorg.