De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Redressiehelm in 2017

Overstappen?
Wilt u in 2017 overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Dan moet u uw voornemen voor 1 januari 2017 doorgeven aan uw huidige zorgverzekeraar. U heeft vervolgens nog tot 31 januari 2017 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.
Op dit moment is bekend dat CZ, Delta Lloyd, Ohra en De Friesland de redressiehelm in bepaalde aanvullende pakketten hebben opgenomen.

Redressiehelm ProReva
De laatste maanden zien we weer geregeld kindjes met een ernstige afplatting van het hoofdje. De medische diagnose hiervoor is plagiocephalie of brachycephalie. Een redressiehelm kan verdere scheefgroei van de schedel beperken. Hoe dat werkt? Lees er hier alles over.

Twijfelt u of uw kindje een schedelvormafwijking heeft en of die te behandelen is? Blijf niet met vragen zitten en maak gerust een afspraak met ons om dit te beoordelen. U krijgt eerlijk advies van onze specialisten.

Kosten en vergoeding
Een redressiehelm van ProReva is ultradun, heeft geen kinbandje en is comfortabel in het dragen. De meeste ouders vertellen ons, dat hun kindje het dragen van de helm helemaal niet hinderlijk vindt.

Een redressiehelm + de complete behandeling kost bij ProReva € 995. De behandeling wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar enkele zorgverzekeraars vergoeden deze onder bepaalde voorwaarden wel vanuit een aanvullende verzekering.

redressiehelm-legergroen

U bepaalt zelf welke print de redressiehelm van uw kindje krijgt!