De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Nieuw spreekuur voor steunkousen in Hattem

Alet Schilstra, fysio- en oedeemtherapeut in Hattem, draagt na ongeveer 15 jaar haar activiteiten wat betreft het aanmeten van steunkousen over aan ProReva. Haar vertrek betekent voor veel klanten in de regio Hattem tot Elburg, Zwolle en Oldebroek het verlies van een vertrouwd adres in de regio. Ze ging op zoek naar een betrouwbare specialist aan wie ze haar klanten met een gerust hart kon overdragen. We zijn er trots op dat haar keuze op ProReva is gevallen!

steunkousen ProReva Hattem

(van links naar rechts: Marian Bekhuis (ProReva), Alet Schilstra en Eileen Smit (Praktijk voor Fysiotherapie Hattem)

Spreekuur voor steunkousen in Hattem
Het steunkousenspreekuur bij Praktijk voor Fysiotherapie Hattem aan de Dahliastraat 14 wordt 1x per twee weken verzorgd door Marian Bekhuis, specialiste TEK & Mammacare bij ProReva.
Op andere dagen kunnen klanten op één van onze spreekuren elders terecht. Kijk op onze contactpagina voor een adres bij u in de buurt.
Alle vestigingen van ProReva zijn goed bereikbaar met de auto en beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt rekenen op een deskundig advies van één van onze betrokken en vriendelijke specialisten.

Alet Schilstra
Alet Schilstra is een bekend gezicht in Hattem. Al in 1974 startte zij een praktijk voor fysiotherapie in het centrum van Hattem. Ze was als eerste in de hele regio gespecialiseerd in bekken-fysiotherapie. Van heinde en verre werden klanten naar Hattem doorgestuurd voor een behandeling door haar. Ongeveer 15 jaar geleden specialiseerde zij zich in oedeemtherapie en begon met het aanmeten van steunkousen. Deze speciale drukkousen worden bijvoorbeeld voorgeschreven bij mensen met spataderen, trombose of bij vochtophoping in benen of armen. Voor een goede drukwerking is het belangrijk dat kousen goed passen en zijn afgestemd op de diagnose. Jaarlijks worden ongeveer 3 miljoen mensen geconfronteerd met een vorm van spataderen.