De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Veiligheid

De persoonlijke veiligheid van klanten en medewerkers vinden we bij ProReva erg belangrijk. We doen ons uiterste best om incidenten en calamiteiten te voorkomen en een veilige werkomgeving voor onze medewerkers te creëren. Toch kan er altijd iets misgaan. Daarom is de commissie Melding Incidenten Klanten en Personeel (MIKP) ingesteld.

Alle incidenten of situaties die de veiligheid voor een klant of een medewerker in gevaar (kunnen) brengen, worden gemeld aan deze commissie en geanalyseerd door leidinggevenden. Door (bijna) incidenten te melden, de oorzaak ervan op te sporen en het vervolgens aan te pakken, zien we erop toe dat veiligheid gewaarborgd wordt. 

Heeft u bij ProReva een onveilige situatie aangetroffen? Schroom niet om dat aan ons te melden. We nemen alle opmerkingen serieus en gaan ermee aan de slag.

Nieuws van ProReva

Maatregelen coronavirus

update 21-10-2020 Afspraken en spreekuren Alle vestigingen van ProReva zijn geopend voor afspraken en spreekuren. We houden ons aan de landelijke richtlijnen die het RIVM voorschrijft. Wij vragen wij klanten van 13 jaar en ouder dan ook een mondkapje te…

Lees dit nieuwsbericht

Armprothese voor fitness

ProReva maakte een armprothese voor fitness voor Fred. Fred verloor door een ongeluk op het werk zijn linkerhand. In het dagelijks leven gebruikt hij de iLimb, een myo-elektrische hand. Voor zijn werk gebruikt hij een haakprothese. Inmiddels is hij behoorlijk…

Lees dit nieuwsbericht

Vermoeide benenspreekuur

Inloopspreekuur UMC 14, 15 en 17 september Deze week kunnen medewerkers van het UMC langskomen voor vrijblijvend professioneel advies of om compressiekousen aan te laten meten tijdens het Vermoeide Benenspreekuur. Het inloopspreekuur is een initiatief van ProReva & Bauerfeind i.s.m….

Lees dit nieuwsbericht