De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Veiligheid

De persoonlijke veiligheid van klanten en medewerkers vinden we bij ProReva erg belangrijk. We doen ons uiterste best om incidenten en calamiteiten te voorkomen en een veilige werkomgeving voor onze medewerkers te creëren. Toch kan er altijd iets misgaan. Daarom is de commissie Melding Incidenten Klanten en Personeel (MIKP) ingesteld.

Alle incidenten of situaties die de veiligheid voor een klant of een medewerker in gevaar (kunnen) brengen, worden gemeld aan deze commissie en geanalyseerd door leidinggevenden. Door (bijna) incidenten te melden, de oorzaak ervan op te sporen en het vervolgens aan te pakken, zien we erop toe dat veiligheid gewaarborgd wordt. 

Heeft u bij ProReva een onveilige situatie aangetroffen? Schroom niet om dat aan ons te melden. We nemen alle opmerkingen serieus en gaan ermee aan de slag.

Nieuws van ProReva

Maatwerk brace voor Henk

Henk Hamminga uit Dronten heeft na een IC opname vanwege corona een droppinghand. Mede dankzij een maatwerk brace van ProReva kan hij nu weer pianospelen.

Lees dit nieuwsbericht

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen We hebben aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. We gunnen onze collega’s na een jaar hard werken tijd om uit te rusten en te genieten van de feestdagen. Alle vestigingen van ProReva zijn op beide kerstdagen…

Lees dit nieuwsbericht

Druppies regenlaarsjes

Als je een EVO draagt, is het vrijwel onmogelijk om een stug regenlaarsje aan te trekken. Heel frustrerend. Want ieder kind moet door de modder kunnen banjeren en in plassen kunnen stampen. Ook als je een spalk draagt! Druppies zijn…

Lees dit nieuwsbericht