De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Informatiemiddag bij Heetkamp in Wapenveld op woensdag 6 februari 2019

Op woensdagmiddag 6 februari 2018 tussen 14.00 en 17.00 uur organiseert Heetkamp Orthopedische Schoentechnieken in samenwerking met ProReva, Finn-Comfort en pedicure Gerri Esselink een open middag. Geïnteresseerden kunnen die middag vrijblijvend binnenlopen bij Heetkamp aan de Klapperdijk 34 in Wapenveld.

Iedereen kan tijdens de open middag terecht voor vragen over de conditie en gezondheid van voeten of benen. Ook voor een kijkje achter de schermen van een orthopedische schoenmakerij is men welkom.

Heetkamp orthopedische schoentechnieken
Het team van Heetkamp staat ter beschikking om alles over orthopedische schoentechniek te vertellen of een rondleiding door de werkplaats te geven.

ProReva, orthopedisch maatwerk
Marian Bekhuis, specialiste Therapeutisch Elastische Kousen bij ProReva geeft advies over de werking van steunkousen, legt uit wat de verschillen zijn met steunkousen die te koop zijn in de detailhandel en hoe steunkousen worden aangemeten. Ook is er gelegenheid om beenmetingen te laten doen.

FinnComfort
De mensen van FinnComfort geven uitleg en advies over FinnComfort schoenen, een Duits kwaliteitsproduct met uitneembare voetbedden. Alle FinnComfort schoenen worden grotendeels met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen op een milieuvriendelijke manier.

Pedicure Plus (DV-RV) Gerri Esselink
Gerri Esselink is gediplomeerd pedicure en biedt een breed scala aan advies en behandeling van voeten. Zij is deze middag aanwezig advies te geven en vragen te beantwoorden.