De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Inktcartridges leeg? Lever ze in bij ProReva voor het Liliane Fonds!

Lever uw lege inktcartridges in bij ProReva en help het Liliane Fonds

Door uw lege inktcartridges bij ons in te leveren, werkt u mee aan een wereld die openstaat voor iedereen, ook voor kinderen met een handicap die opgroeien in extreme armoede. Het Liliane Fonds helpt kinderen al hun talenten te ontwikkelen en in te zetten. Lege inktcartridges leveren namelijk geld op!

Hoe gaat het in zijn werk?

ProReva draagt het Liliane Fonds een warm hart toe. Daarom verzamelen wij al een tijd lang de inktcartridges die we zelf gebruikt hebben om deze te kunnen doneren. Jaarlijks belanden duizenden lege cartridges en toners op de afvalberg. Dit terwijl hergebruik een veel betere optie is en ze geld op kunnen leveren voor het goed doel! Het Liliane Fonds heeft een speciale doos ontworpen, waarin we cartridges en toners kunnen verzamelen.  Als de verzameldoos vol is, wordt deze opgehaald, vervangen door een lege en ontvangt het Liliane Fonds de opbrengst!

Hoe kunt u helpen?

Lever uw lege inktcartridges of toners in bij de receptie van ProReva. Bij ons staat een grote verzameldoos waarin we de cartridges bewaren tot de doos vol is. Wij zorgen ervoor dat deze bij het Liliane Fonds terechtkomt.

Uiteraard kunt u het Liliane Fonds ook op een andere manier steunen, daarvoor kunt u terecht op https://www.lilianefonds.nl/help-mee

Helpt u mee?