Coronamaatregelen ProReva

De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Coronamaatregelen ProReva

update 24-06-2021

coronamaatregelen bij ProReva na versoepelingen 26 juni 2021

Coronamaatregelen bij afspraken en spreekuren

Vanaf 26 juni 2021 worden alle coronamaatregelen versoepeld in openbare ruimtes. Ook bij ProReva. Op de website van de Rijksoverheid kunt u lezen wat de versoepelingen zijn.

Onze collega’s hebben bijna allemaal hun eerste prik gehad, vaak zelfs hun tweede. Dat geldt ook voor klanten en bezoekers. Daarom is vanaf 26 juni het mondkapje niet langer verplicht. We houden ons nog wel zo veel mogelijk aan de anderhalve meter afstand, tenzij dat niet mogelijk is voor de behandeling.

U kunt erop rekenen dat we ons uiterste best doen om u zo goed en veilig mogelijk te helpen, zodat u gezond en in beweging blijft! Onze medewerkers zijn en blijven alert. We hebben duidelijke werkafspraken gemaakt en we weten wat we moeten doen als er sprake is van een risico of besmetting.

Controle afspraak? Doe de gezondheidscheck!

Heeft u een brief van ons ontvangen voor een controle afspraak? Daar kunt u gerust op ingaan. Twijfelt u of u kunt komen, bijvoorbeeld als u klachten heeft? Doe dan de gezondheidscheck op de website van het RIVM.

Veilige omgeving

Een bezoek aan ProReva is veilig. Onze ruimtes houden we schoon en we zorgen voor voldoende ventilatie. Ook houden we zoveel mogelijk anderhalve meter afstand van elkaar. Nog steeds werken enkele collega’s deels vanuit huis, zodat er meer ruimte is op onze locaties.

Als we een spreekuur op een andere locatie hebben met andere zorgverleners houden we ons aan de regels van die instelling. We overleggen regelmatig met elkaar.

Werkt u mee om corona onder controle te houden?

  • Verzet uw afspraak als u klachten heeft of positief getest bent op corona. We brengen geen kosten in rekening voor afgezegde afspraken.
  • Kom zo veel mogelijk alleen naar uw afspraak of breng maximaal 1 begeleider mee.
  • Als u vlak voor de afgesproken tijd naar ProReva komt, blijft het aantal mensen in onze ontvangstruimte klein.
  • We geven elkaar nog steeds geen hand om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.

Wat kunt u doen om besmetting te voorkomen?

Volg de algemene richtlijnen van het RIVM

  • Was vaak en goed uw handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.

Nieuws van ProReva

Toegankelijkheid mindervaliden parkeerplaats Harderwijk

04-08-2021 Bij onze vestiging in Harderwijk aan het Kruithuis 2a heeft de gemeente Harderwijk een mindervaliden parkeerplaats aangelegd. We vinden het heel fijn dat deze parkeerplek beschikbaar is voor onze klanten die slecht ter been zijn. Toch ging er iets…

Lees dit nieuwsbericht

AANGEPAST GAMEN

Ties Klok, kinderfysiotherapeut bij Klimmendaal houdt ProReva op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van aangepast gamen. Mogelijk heb je Ties gezien in het nieuws of op social media, of gehoord op de radio? Hij verkondigt waar hij…

Lees dit nieuwsbericht

Revalideren na onderbeenamputatie

05-07-2021 Patrick doet het anders Patrick moest revalideren na een onderbeenamputatie. Hij deed dat anders, op zijn eigen manier. Op een zonnige middag in juni treffen we Patrick op een terras op de Veluwe, dichtbij zijn woonplaats Ermelo. Een grote,…

Lees dit nieuwsbericht