De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

MegaReva’s SuperDoeBoek

26-04-2021

Cover van het MegaReva SUPERDOEBOEK. Vraag om een exemplaar bij onze receptie.

MegaReva’s SuperDoeBoek is uit! Zit je op de basisschool? En kom je deze week voor een afspraak naar ProReva? Dan hebben we een leuke verrassing voor je. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om MegaReva’s SuperDoeBoek voor de meivakantie uit te brengen. Dit boekje staat vol raadsels, spelletjes, een kleurplaat en een stripverhaaltje van onze kleine superheld. Vind je het leuk om te kleuren, een spelletje te doen of je hersens te laten kraken om de raadsels op te lossen? Dan is dit doeboekje echt iets voor jou. Je kunt puzzels oplossen, de weg vinden in het doolhof of een bordspel doen. Vertel je ook wie je zelf bent en wat jij leuk vindt? Dan wordt het boekje helemaal van jezelf!

Wie is MegaReva?

MegaReva is de superheld van ProReva. Hij draagt een prothese een orthese en een helm. Deze hulpmiddelen maken hem niet zwak, maar geven hem juist superkrachten. Hij kan dansen, rennen, maar ook super zware dingen optillen! Zijn allerbeste superkracht is, dat hij zelfs de grootste mopperkont kan laten lachen!

In het doeboekje lees je wie MegaReva is en wat hij leuk vindt. Wat is zijn lievelingsdier? Welk liedje vindt hij het leukst en wat zijn zijn hobby’s? Misschien vind jij wel een paar van dezelfde dingen leuk als MegaReva!

MegaReva op bezoek bij ProReva

In het stripverhaaltje vertelt MegaReva over zijn bezoek aan de instrumentmaker. Wil je aan je vriendjes of je familie vertellen hoe een afspraak bij ProReva is? Dan kun je hen het stripverhaaltje van MegaReva laten zien.

We wensen je tijdens de meivakantie, maar ook daarna heel veel plezier met het SuperDoeBoek!

MegaReva’s SuperDoeBoek aanvragen?

Heb je geen afspraak bij ons, maar wil je wel een SuperDoeBoek ontvangen? Stuur dan een mailtje met je naam en adres naar info.zwolle@proreva.nl of bel ons even op. Ons telefoonnummer is 038-4672720. We sturen graag een doeboekje naar je op!

Tot ziens bij ProReva!