De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Moederdag actie Amersfoort

Van 4 tot en met 13 mei 2018 Moederdag Actie in Meander Medisch Centrum in AmersfoortIn de actieperiode worden bij AKO, He&She, ProReva en Oudshoorn Bloemen verschillende Moederdag producten verkocht waarvan een deel van de opbrengst gaat naar Vrienden van Meander. De opbrengst van deze actie wordt gebruikt voor een nieuwe oplage van het boekje “Vaar je mee?” Omdat Meander dit unieke boekje ook volgend jaar weer uit wil kunnen reiken, zamelt Vrienden van Meander geld in met deze sympathieke actie. De actieproducten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de winkels aan de Laan van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Iedere winkel heeft een eigen actieproducten.
ProReva biedt tijdens de actieperiode een prachtige pareo aan van het merk Anita van € 39,95 voor € 24,95! Met een pareo creëer je in een handomdraai de perfecte strandlook!

Let op: de openingstijden variëren in verband met de feestdagen.

Pareo Anita voor op het strand. Tijdens de Moederdag actie bij Meander Medisch Centrum voor € 24,95!

Kaartje2Go

Ben je niet  in de gelegenheid om je moeder te verrassen met een uniek cadeau uit een van de winkels aan de Laan? Stuur dan een kaartje via Kaartje2Go en steun op deze wijze ook dit doel!

Boekje “Vaar je mee?”

Het boekje “Vaar je Mee?” wordt uitgereikt aan alle moeders die bevallen in het Meander Medisch Centrum. Dit jaar is de eerste oplage van het boekje uitgebracht op de afdeling Moeder & Kind. Het boek bevat elf gedichten die zijn geschreven door kinderboekenschrijvers Hans en Monique Hagen. De gedichten gaan over geboorte, vreugde, verdriet, ziekte en liefde. Het eerste gedicht en tevens de titel van het boek heet “Vaar je mee”. Dit is speciaal geschreven voor Meander Medisch Centrum.

Vaar je mee in de boot
in de boot van Meander
mee met de stroom
van het een naar het ander
Langs tranen en lach
door de wind en het water
van vroeger naar later
bij dag en bij nacht.
Vaar je mee naar de plaats
waar jij wordt verwacht.

ProReva  – Maatweg 3/Laan 29 – 3828 NK – Amersfoort
033 – 850 51 13 – info.amersfoort@proreva.nl – www.proreva.nl