ProReva is distributeur in Nederland van de cosmetische covers van LIMB-ART!

02-05-2023 15:00

ProReva is distributeur in Nederland van de cosmetische covers van LIMB-ART!

We zijn trots om onze samenwerking met LIMB-art aan te kondigen. Vanaf 1 april 2023 verzorgt ProReva exclusief de distributie van LIMB-art covers in Nederland. Mark Williams, directeur en eigenaar van het bedrijf zegt hierover: “We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. ProReva maakt het mogelijk dat onze LIMB-art-covers nu ook beschikbaar zijn voor Nederlandse prothesedragers!"

Meer over LIMB-art

LIMB-art is een Brits ontwerp- en productiebedrijf uit Noord-Wales en bestaat sinds 2018. Oprichter Mark Williams is voormalig paralympisch zwemmer en zelf prothesedrager. Hij vind het belangrijk om met trots een prothese te dragen. Om zijn persoonlijke en unieke stijl te benadrukken ontwikkelde hij de LIMB-art cover; een hippe, betaalbare en praktische cosmetische oplossing voor je beenprothese. “Als ik een coole cover over mijn beenprothese draag, sterkt me dat in mijn trots en zelfvertrouwen. Dat gun ik iedere prothesedrager”, zegt Mark over zijn covers.

Wat is een prothese cover?

Een prothese cover is een cosmetisch accessoire voor je beenprothese. Covers zijn relatief nieuw op de markt. Waar je voorheen voor de cosmetische afwerking vrijwel altijd voor een schuimafwerking kreeg, kun je nu kiezen uit meerdere opties. Je hoeft je prothese niet te verbergen. Laat maar zien wie je bent en hoe jij in het leven staat! Met een cover kun je jouw persoonlijke stijl benadrukken.

Waarom zou je kiezen voor een cover?

Behalve het benadrukken van je persoonlijke stijl, bieden de covers een robuuste bescherming voor je prothese. De covers van LIMB-art zijn ontworpen voor de cosmetische afwerking van onderbeenprothesen tot de knie.

De voordelen van LIMB-art

  • Een cover van LIMB-art is makkelijk te bevestigen of te verwijderen.
  • Een cover van LIMB-art is licht in gewicht. Een cover weegt nog geen 250 gram.
  • Een cover van LIMB-art is hygiënisch en waterbestendig. Het materiaal is makkelijk schoon te maken met water en elk soort schoonmaakmiddel.
  • De covers van LIMB-art zijn innovatief; ontworpen met CAD-CAM en 3D geprint met flexibel en hoogwaardig nylon.
  • De covers van LIMB-art zijn duurzaam. Het nylon kan vermalen worden tot pellets en is daarom recyclebaar.
  • De covers van LIMB-art zijn onbreekbaar, zelfs bij doorbuigen. LIMB-art is zo overtuigd van de kwaliteit dat je 12 maanden garantie krijgt op breuk.

Kosten

De kosten van een modieuze cover worden meestal niet vergoed door je zorgverzekeraars. Je betaalt de aanschafprijs dus in veel gevallen zelf. Er zijn meerdere merken die een prothesecover aanbieden. De meeste covers die nu op de markt zijn, zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 1.000. ProReva kiest mede daarom voor de cover van LIMB-art. Voor een cover uit het vaste assortiment betaal je € 531,- en voor de custom-made versie € 729,-.  

Korting voor vaste klanten

Als vaste klant heb een streepje voor bij ProReva. Laat je je eerste beenprothese bij ProReva aanmeten, of kom je in aanmerking voor een nieuwe prothese, dan krijg je van ons een flinke korting op een prothesecover van LIMB-art.

  • Van € 531 voor € 181,50 voor de standaard cover
  • Van € 729 voor € 318,50 voor een custom-made

Bedragen zijn exclusief € 35 verzendkosten.

Tijdelijke actie

De eerste tien klanten die een cover van LIMB-art bij ons bestellen, krijgen een tweede matzwarte cover cadeau. Zo kun je je dagelijkse look ook nog eens afwisselen!

Bestellen

Wil je een cover uit het standaard assortiment? Op de website van LIMB-art kun je inspiratie opdoen. Hier vind je alle kleuren en standaard prints. De website is in het Engels, maar het is duidelijk wat de bedoeling is. Zo krijg je een prima beeld hoe de cover van jouw keuze eruit komt te zien.

Voor het bepalen van de juiste maat of het bespreken van custom-made wensen adviseren je om een afspraak bij ProReva te maken. Onze instrumentmaker kan je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.