De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Onderzoek orthopedische hulpmiddelen

18-02-2021

Deelnemen aan het onderzoek naar orthopedische hulpmiddelen

Maakt u, uw partner of uw kind gebruik van een orthese (spalk, brace, korset of helm) of een prothese (voor arm, hand, vinger, been of voet)? Kunt u niet zonder? Of zijn er verbeteringen mogelijk? Hoe ervaart u het gebruik van dit hulpmiddel? Wat dragen orthopedische hulpmiddelen bij aan de kwaliteit van uw leven? Denk daarbij aan pijn- of lastenverlichting, gevoel van vrijheid, of mobiliteit.

Uw mening telt!

We bieden u de mogelijkheid om uw gebruikerservaring te delen met leveranciers en organisaties die hulpmiddelen financieren.  Als branche zijn we zeer geïnteresseerd in het perspectief en de beleving van gebruikers. Met uw input kunnen we onderbouwd gesprekken voeren met bijvoorbeeld overheid, zorgverzekeraars, andere betrokken organisaties of instellingen.

“Dankzij mijn prothese kan ik weer deelnemen aan activiteiten die ik voorheen ook deed!”

Onderzoek naar de toegevoegde waarde van orthopedische hulpmiddelen

Orthopedische instrumentmakerijen in heel Nederland werken mee aan een onderzoek naar de toegevoegde waarde van het gebruik van orthopedische hulpmiddelen. Ook ProReva doet mee. Wij hebben vandaag een groot aantal klanten via e-mail benaderd om deel te nemen aan dit onderzoek. Wellicht heeft u uw e-mailadres niet aan ons doorgegeven, maar wilt u wel meedoen aan dit onderzoek? We bieden iedereen die een orthopedisch hulpmiddel gebruikt graag de gelegenheid om deel te nemen.

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en anoniem. Dat betekent dat ProReva geen inzicht krijgt in uw persoonlijke reactie. Uw deelname heeft dat ook geen invloed op de verdere hulpverlening vanuit ProReva.

Onderzoek door ZorgfocuZ

Het onderzoek wordt uitgevoerd door ZorgfocuZ, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Zij werken in opdracht van het Orthopedisch Ketenoverleg van NIVO (Nederlandse Industrie voor Orthopaedietechniek).

Logo ZorgfocuZ, het onafhankelijke onderzoeksbureau dat het onderzoek naar orthopedische hulpmiddelen uitvoert.

De vragenlijst

Om deel te nemen aan het onderzoek klikt u op onderstaande button. U wordt dan doorgestuurd naar de vragenlijst. U kunt deelnemen tot en met vrijdag 5 maart 2021. Uw deelname wordt erg gewaardeerd! Bij voorbaat dank!