De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

EXO-L UP

EXO-L UP – oplossing bij milde voetheffersparese

Sinds de EXO-L op de markt kwam, heeft het bedrijf niet stilgezeten. Voor mensen met een milde voetheffersparese (klapvoet) is de EXO-L UP ontwikkeld.

Klapvoet of voetheffersparese

Een klapvoet of instabiliteit van het enkelgewricht komt vaak voor bij mensen met MS (multiple sclerose) of bij mensen die kampen met restverschijnselen van een zenuwbeschadiging, zoals een hernia of TIA. Een klapvoet wordt veroorzaakt door een verlamming van een zenuw die signalen naar de spieren stuurt om de voet en tenen op te tillen. Een klapvoet kun je herkennen aan een slechte afwikkeling van de voet of als de voet wat sleept tijdens het lopen. Je loopt dan het risico te struikelen. Meestal is er ook een andere groep spieren verzwakt, zoals de spieren die de enkel stabiliseren. De EXO-L UP is hiervoor een slimme oplossing. Compact, comfortabel en modern!

Hoe werkt het?

De enkelbrace van de EXO-L UP beschermt je enkel en helpt om verzwikking te voorkomen, maar deze variant helpt ook bij het heffen van je voet. De EXO-L UP heeft twee koorden. Het ene koord spant aan als er een verzwikking dreigt. Het koord dat van de enkelorthese naar de voorzijde van de voet loopt,  helpt de voethefspieren om de voet op te tillen. Het looppatroon ziet er bij het dragen van de EXO-L UP een stuk soepeler uit. Gebruikers voelen zich daardoor een stuk zelfverzekerder!

Hier kun je een filmpje zien van Luceline, die de EXO-L UP test.

Wat kost het en wordt de EXO-L UP vergoed?

Een volledig op maat gemaakte EXO-L UP is verkrijgbaar vanaf €395,-. In deze prijs zijn de kosten voor het consult, het aanmeten, de aflevering en de schoenaanpassing voor één schoen inbegrepen. Andere kleuren dan grijs zijn mogelijk tegen een meerprijs. Voor een extra of een nieuwe schoen die aangepast moet worden, brengen we € 29,50 in rekening.

Als er een verwijzing is van een medisch specialist komt de EXO-L UP in sommige gevallen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. We kunnen je daarbij helpen en je er alles over vertellen.

Wil je meer informatie of een EXO-L UP aan laten meten? ProReva is exclusief leverancier van de EXO-L UP in Nederland. Wil je meer weten over de EXO-L UP? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van ProReva. Je kunt terecht op onze vestigingen in Apeldoorn, Hilversum en Zwolle.

Nieuws van ProReva

Spreekuren ProReva Noord Veluwe

20-04-2021 ProReva is actief met diverse spreekuren in de regio Noord Veluwe. Klanten in deze regio kunnen vanaf 23 april 2021 terecht bij ProReva in Harderwijk of Nunspeet. Vanaf die datum zijn wij niet langer actief in Putten (Woonzorgcentrum De…

Lees dit nieuwsbericht

ICT update ProReva

ProReva voert vanaf donderdag 8 april vanaf 17.00 uur een grootschalige ICT-update uit. We streven ernaar om maandag 12 april weer volledig operationeel te zijn. Tijdens de verhuizing van onze server-data en software-updates blijven onze agenda’s zoveel mogelijk beschikbaar, maar…

Lees dit nieuwsbericht

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Rond de feestdagen in april en mei hanteert ProReva enkele aangepaste openingstijden. Houdt u er rekening mee dat we op enkele dagen gesloten zijn? Reguliere openingstijden Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00-12.15 uur en…

Lees dit nieuwsbericht