Bepaal zelf hoe uw orthese wordt

De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Kleuren en motiefjes

Kleuren en motiefjes orthese

Komt u in aanmerking voor een maatwerkproduct? Dan kunt u grotendeels zelf bepalen hoe de orthese er uit komt te zien. U heeft de keuze uit diverse kleuren en motiefjes .

Giethars orthese

We maken orthesen van verschillende materialen. In de ene situatie wordt er een orthese van giethars gegoten. Deze wordt opgebouwd uit lagen tricot, verstevigd met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kunt u kiezen uit ons assortiment stofjes voor giethars orthesen.

Kunststof orthese

Een kunststof orthese wordt door verhitting en onder vacuüm om het model getrokken. Ook voor een kunststof orthese kunt u kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. Met transferpapier brengen we een motiefje aan op de buitenzijde van de orthese. Het assortiment transferpapier kunt u hier bekijken.

Orthesen worden veelal afgewerkt met leer. U kunt ook zelf bepalen wat de kleur van het leer wordt. We hebben diverse kleuren leer in ons assortiment of we gebruiken leerverf.

 

Nieuws van ProReva

informatieavond armprothesese-gebruikers

Over vier weken organiseren we i.s.m. Vogellanden, Ottobock, Stel Orthopedie en Korter Maar Krachtig een informatieavond voor armprothese-gebruikers bij Vogellanden in Zwolle. Meer informatie of inschrijven? Klik op deze link voor meer informatie, om onderwerpen te kiezen of om je aan te melden. Inschrijven kan tot 22 januari 2020….

Lees dit nieuwsbericht

Ook in 2020 contracten met alle zorgverzekeraars!

De onderhandelingen met de zorgverzekeraars over de contracten in 2020 zijn achter de rug. ProReva heeft ook in 2020 weer zorgcontracten met alle zorgverzekeraars voor alle orthopedische hulpmiddelen. U kunt dus ook in 2020 terecht op uw vertrouwde adres. Overstappen?…

Lees dit nieuwsbericht

vrijdag 29 november aangepaste openingstijden in Amersfoort en Hilversum

Op vrijdag 29 november 2019 zijn onze vestigingen in Amersfoort en Hilversum vanaf 12.00 uur gesloten in verband met bijscholing. Telefonisch zijn we uiteraard wel bereikbaar. De telefoonlijnen van Amersfoort en Hilversum worden die middag doorgeschakeld naar één van onze…

Lees dit nieuwsbericht