De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Kleuren en motiefjes

Kleuren en motiefjes orthese

Kom je in aanmerking voor een maatwerkproduct? Dan kun je grotendeels zelf bepalen hoe je orthese eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en motiefjes. Soms is het best moeilijk om te kiezen. Daarom kun je voor inspiratie terecht op onze Pinterest pagina.

Verschillende soorten orthesen

We maken orthesen van verschillende materialen. In de ene situatie wordt er een orthese van giethars gegoten en in andere gevallen kiezen we voor kunststof.

Giethars orthese

Een giethars orthese bouwen we op uit lagen tricot en verstevigen we met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kun je kiezen uit ons assortiment motiefjes voor giethars orthesen.

Wil je geen motiefjes of printjes, maar een effen kleur voor je orthese? Dat kan natuurlijk ook. Het overzicht van alle effen kleuren voor giethars orthesen vind je hier.

Kunststof orthese

Een kunststof orthese maken we door kunststof door verhitting en onder vacuüm om een (gips)model te trekken. Ook voor een kunststof orthese kun je kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. Met transferpapier brengen we een motiefje of kleur aan op de buitenzijde van de orthese. Het assortiment motiefjes kun je hier bekijken.

Het overzicht van alle effen kleuren vind je hier.

Afwerking

Orthesen worden veelal afgewerkt met leer. Je kunt ook zelf bepalen wat de kleur van het leer wordt. We hebben diverse kleuren leer in ons assortiment of we gebruiken leerverf.

Nieuws van ProReva

Spreekuren ProReva Noord Veluwe

20-04-2021 ProReva is actief met diverse spreekuren in de regio Noord Veluwe. Klanten in deze regio kunnen vanaf 23 april 2021 terecht bij ProReva in Harderwijk of Nunspeet. Vanaf die datum zijn wij niet langer actief in Putten (Woonzorgcentrum De…

Lees dit nieuwsbericht

ICT update ProReva

ProReva voert vanaf donderdag 8 april vanaf 17.00 uur een grootschalige ICT-update uit. We streven ernaar om maandag 12 april weer volledig operationeel te zijn. Tijdens de verhuizing van onze server-data en software-updates blijven onze agenda’s zoveel mogelijk beschikbaar, maar…

Lees dit nieuwsbericht

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Rond de feestdagen in april en mei hanteert ProReva enkele aangepaste openingstijden. Houdt u er rekening mee dat we op enkele dagen gesloten zijn? Reguliere openingstijden Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00-12.15 uur en…

Lees dit nieuwsbericht