De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Kleuren en motiefjes

Kleuren en motiefjes orthese

Kom je in aanmerking voor een maatwerkproduct? Dan kun je grotendeels zelf bepalen hoe je orthese eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en motiefjes. Soms is het best moeilijk om te kiezen. Daarom kun je voor inspiratie terecht op onze Pinterest pagina.

Verschillende soorten orthesen

We maken orthesen van verschillende materialen. In de ene situatie wordt er een orthese van giethars gegoten en in andere gevallen kiezen we voor kunststof.

Giethars orthese

Een giethars orthese bouwen we op uit lagen tricot en verstevigen we met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kun je kiezen uit ons assortiment motiefjes voor giethars orthesen.

Wil je geen motiefjes of printjes, maar een effen kleur voor je orthese? Dat kan natuurlijk ook. Het overzicht van alle effen kleuren voor giethars orthesen vind je hier.

Kunststof orthese

Een kunststof orthese maken we door kunststof door verhitting en onder vacuüm om een (gips)model te trekken. Ook voor een kunststof orthese kun je kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. Met transferpapier brengen we een motiefje of kleur aan op de buitenzijde van de orthese. Het assortiment motiefjes kun je hier bekijken.

Het overzicht van alle effen kleuren vind je hier.

Afwerking

Orthesen worden veelal afgewerkt met leer. Je kunt ook zelf bepalen wat de kleur van het leer wordt. We hebben diverse kleuren leer in ons assortiment of we gebruiken leerverf.

Nieuws van ProReva

Geen plastic draagtassen meer bij ProReva

24-08-2021 ProReva is gestopt met het verstrekken van plastic tassen. Als u een hulpmiddel af komt halen bij ProReva en u stelt er prijs op om dit mee te nemen in een draagtas, dan verzoeken wij u zelf een tas…

Lees dit nieuwsbericht

Toegankelijkheid mindervaliden parkeerplaats Harderwijk

04-08-2021 Bij onze vestiging in Harderwijk aan het Kruithuis 2a heeft de gemeente Harderwijk een mindervaliden parkeerplaats aangelegd. We vinden het heel fijn dat deze parkeerplek beschikbaar is voor onze klanten die slecht ter been zijn. Toch ging er iets…

Lees dit nieuwsbericht

AANGEPAST GAMEN

Ties Klok, kinderfysiotherapeut bij Klimmendaal houdt ProReva op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van aangepast gamen. Mogelijk heb je Ties gezien in het nieuws of op social media, of gehoord op de radio? Hij verkondigt waar hij…

Lees dit nieuwsbericht