De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Kleuren en motiefjes

Kleuren en motiefjes orthese

Kom je in aanmerking voor een maatwerkproduct? Dan kun je grotendeels zelf bepalen hoe je orthese eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en motiefjes.

Verschillende soorten orthesen

We maken orthesen van verschillende materialen. In de ene situatie wordt er een orthese van giethars gegoten, in andere gevallen kiezen we voor kunststof.

Giethars orthese

Een giethars orthese wordt opgebouwd uit lagen tricot, verstevigd met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kun je kiezen uit ons assortiment stofjes voor giethars orthesen.

Kunststof orthese

Een kunststof orthese wordt door verhitting en onder vacuüm om het model getrokken. Ook voor een kunststof orthese kun je kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. Met transferpapier brengen we een motiefje aan op de buitenzijde van de orthese. Het assortiment transferpapier kun je hier bekijken.

Afwerking

Orthesen worden veelal afgewerkt met leer. Je kunt ook zelf bepalen wat de kleur van het leer wordt. We hebben diverse kleuren leer in ons assortiment of we gebruiken leerverf.

 

Nieuws van ProReva

Maatwerk brace voor Henk

Henk Hamminga uit Dronten heeft na een IC opname vanwege corona een droppinghand. Mede dankzij een maatwerk brace van ProReva kan hij nu weer pianospelen.

Lees dit nieuwsbericht

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen We hebben aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. We gunnen onze collega’s na een jaar hard werken tijd om uit te rusten en te genieten van de feestdagen. Alle vestigingen van ProReva zijn op beide kerstdagen…

Lees dit nieuwsbericht

Druppies regenlaarsjes

Als je een EVO draagt, is het vrijwel onmogelijk om een stug regenlaarsje aan te trekken. Heel frustrerend. Want ieder kind moet door de modder kunnen banjeren en in plassen kunnen stampen. Ook als je een spalk draagt! Druppies zijn…

Lees dit nieuwsbericht