De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Kleuren en motiefjes

Kleuren en motiefjes orthese

Kom je in aanmerking voor een maatwerkproduct? Dan kun je grotendeels zelf bepalen hoe je orthese eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en motiefjes. Soms is het best moeilijk om te kiezen. Daarom kun je voor inspiratie terecht op onze Pinterest pagina.

Verschillende soorten orthesen

We maken orthesen van verschillende materialen. In de ene situatie wordt er een orthese van giethars gegoten en in andere gevallen kiezen we voor kunststof.

Giethars orthese

Een giethars orthese bouwen we op uit lagen tricot en verstevigen we met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kun je kiezen uit ons assortiment motiefjes voor giethars orthesen.

Wil je geen motiefjes of printjes, maar een effen kleur voor je orthese? Dat kan natuurlijk ook. Het overzicht van alle effen kleuren voor giethars orthesen vind je hier.

Kunststof orthese

Een kunststof orthese maken we door kunststof door verhitting en onder vacuüm om een (gips)model te trekken. Ook voor een kunststof orthese kun je kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. Met transferpapier brengen we een motiefje of kleur aan op de buitenzijde van de orthese. Het assortiment motiefjes kun je hier bekijken.

Het overzicht van alle effen kleuren vind je hier.

Afwerking

Orthesen worden veelal afgewerkt met leer. Je kunt ook zelf bepalen wat de kleur van het leer wordt. We hebben diverse kleuren leer in ons assortiment of we gebruiken leerverf.

Nieuws van ProReva

Redressiehelm voor Luuk

Ramon en Nadesja kozen voor een redressiehelm voor Luuk. Hun verhaal is ook te beluisteren in de podcast van NicuTalk. Podcasts host Mathilde Keij vroeg ouders naar hun ervaring in deze uur durende aflevering. In januari 2021 werd hun zoontje…

Lees dit nieuwsbericht

Ladies Night in Amersfoort

11-10-2021 Voor vrouwen die op zoek zijn naar een goed alternatief voor hun borstprothese, organiseert ProReva in Amersfoort i.s.m. Proud Breast en Bratelle op 19 oktober a.s. een Proud Breast Ladies Night. Vrouwen kunnen tijdens de Ladies Night tussen 19.00-21.00…

Lees dit nieuwsbericht

EVO’s bij neurologische aandoeningen

30-09-2021 WELKOM Ottobock, ProReva en SMC Flevoland organiseren op 4 november a.s. een vakinhoudelijke nascholing voor fysiotherapeuten en medisch specialisten. De focus ligt op de juiste keuze in EVO’s bij neurologische aandoeningen. Donderdag 4 november 202115.00-18.00 uurSport Medisch Centrum FlevolandDe…

Lees dit nieuwsbericht