Bepaal zelf hoe uw orthese wordt

De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Kleuren en motiefjes

Kleuren en motiefjes

Komt u in aanmerking voor een maatwerkproduct? Dan kunt u grotendeels zelf bepalen hoe de orthese er uit komt te zien. U heeft de keuze uit diverse kleuren en motiefjes.

Giethars orthese

We maken orthesen van verschillende materialen. In de ene situatie wordt er een orthese van giethars gegoten. Deze wordt opgebouwd uit lagen tricot, verstevigd met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kunt u kiezen uit ons assortiment kleuren en motiefjes voor giethars orthesen.

Kunststof orthese

Een kunststof orthese wordt door verhitting en onder vacuüm om het model getrokken. Ook voor een kunststof orthese kunt u kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. Met transferpapier brengen we een motiefje aan op de buitenzijde van de orthese. Het assortiment transferpapier kunt u hier bekijken.

Orthesen worden veelal afgewerkt met leer. U kunt ook zelf bepalen wat de kleur van het leer wordt. We hebben diverse kleuren leer in ons assortiment of we gebruiken leerverf.

 

Nieuws van ProReva

Podologie bij ProReva

Wat is een registerpodoloog? Een registerpodoloog herkent en behandelt voetklachten of houdingsklachten die te maken hebben met de stand van de voeten. Daarnaast heeft zij specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. De titel podoloog is niet…

Lees dit nieuwsbericht

Verbouwing bij ProReva in Apeldoorn

  Van 2 tot en met 20 september zijn we bezig met een verbouwing op onze locatie in Apeldoorn. Heeft u in deze periode een afspraak bij ProReva in Apeldoorn?  In dat geval moet u rekening houden met enige bouw-overlast….

Lees dit nieuwsbericht

Verhuizing spreekuur steunkousen ProReva Apeldoorn naar Arnhemseweg 11

ProReva Apeldoorn heeft nu nog twee adressen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. De hoofdlocatie van ProReva Apeldoorn bevindt zich op nummer 11; de spreekuren voor steunkousen en mammacare vinden nu nog plaats op nummer 34K. Dit gaat veranderen. De spreekuurlocatie…

Lees dit nieuwsbericht