De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Kleuren en motiefjes

Kleuren en motiefjes orthese

Kom je in aanmerking voor een maatwerkproduct? Dan kun je grotendeels zelf bepalen hoe je orthese eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en motiefjes.

Verschillende soorten orthesen

We maken orthesen van verschillende materialen. In de ene situatie wordt er een orthese van giethars gegoten, in andere gevallen kiezen we voor kunststof.

Giethars orthese

Een giethars orthese wordt opgebouwd uit lagen tricot, verstevigd met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kun je kiezen uit ons assortiment stofjes voor giethars orthesen.

Kunststof orthese

Een kunststof orthese wordt door verhitting en onder vacuüm om het model getrokken. Ook voor een kunststof orthese kun je kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. Met transferpapier brengen we een motiefje aan op de buitenzijde van de orthese. Het assortiment transferpapier kun je hier bekijken.

Afwerking

Orthesen worden veelal afgewerkt met leer. Je kunt ook zelf bepalen wat de kleur van het leer wordt. We hebben diverse kleuren leer in ons assortiment of we gebruiken leerverf.

 

Nieuws van ProReva

Maatregelen coronavirus

update 21-10-2020 Afspraken en spreekuren Alle vestigingen van ProReva zijn geopend voor afspraken en spreekuren. We houden ons aan de landelijke richtlijnen die het RIVM voorschrijft. Wij vragen wij klanten van 13 jaar en ouder dan ook een mondkapje te…

Lees dit nieuwsbericht

Armprothese voor fitness

ProReva maakte een armprothese voor fitness voor Fred. Fred verloor door een ongeluk op het werk zijn linkerhand. In het dagelijks leven gebruikt hij de iLimb, een myo-elektrische hand. Voor zijn werk gebruikt hij een haakprothese. Inmiddels is hij behoorlijk…

Lees dit nieuwsbericht

Vermoeide benenspreekuur

Inloopspreekuur UMC 14, 15 en 17 september Deze week kunnen medewerkers van het UMC langskomen voor vrijblijvend professioneel advies of om compressiekousen aan te laten meten tijdens het Vermoeide Benenspreekuur. Het inloopspreekuur is een initiatief van ProReva & Bauerfeind i.s.m….

Lees dit nieuwsbericht