De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Orthesen voor het onderlichaam

Onderste extremiteiten

Met de term onderste extremiteiten worden de ledematen van het onderlichaam aangeduid. Voorbeelden hiervan zijn bekken, dijbeen, onderbeen en voet. We leggen uit welke verschillende soorten orthesen voor het onderlichaam er zijn en welke functie ze hebben.

heup of bekken

De heup vormt de schakel tussen het bekken en het bovenbeen. Het heupgewricht is een kogelgewricht, waardoor het bovenbeen in alle richtingen kan bewegen. Een heuporthese ondersteunt, stabiliseert of beschermt uw bekken, bijvoorbeeld bij heupdysplasie, na een heupoperatie of bij heupontwrichting. Enkele voorbeelden zijn:

  • heupbandage of heuporthese
  • liesbreukbandage
  • anti luxatie heupbrace
  • dynamische heupabductie orthese
  • spreidbroekje voor baby’s

bovenbeen, knie en onderbeen

Het been bestaat uit het bovenbeen of de dij, de knie, en het onderbeen. Een (been)orthese kan worden ingezet als hulpmiddel om de functie van spieren te ondersteunen. Ook kan het nodig zijn om de stand van gewrichten of de groei van botten te wijzigen. Voorbeelden zijn:

enkel, voet en tenen

Nieuws van ProReva

Maatwerk brace voor Henk

Henk Hamminga uit Dronten heeft na een IC opname vanwege corona een droppinghand. Mede dankzij een maatwerk brace van ProReva kan hij nu weer pianospelen.

Lees dit nieuwsbericht

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen We hebben aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. We gunnen onze collega’s na een jaar hard werken tijd om uit te rusten en te genieten van de feestdagen. Alle vestigingen van ProReva zijn op beide kerstdagen…

Lees dit nieuwsbericht

Druppies regenlaarsjes

Als je een EVO draagt, is het vrijwel onmogelijk om een stug regenlaarsje aan te trekken. Heel frustrerend. Want ieder kind moet door de modder kunnen banjeren en in plassen kunnen stampen. Ook als je een spalk draagt! Druppies zijn…

Lees dit nieuwsbericht