De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Orthesen voor het onderlichaam

Onderste extremiteiten

Met de term onderste extremiteiten worden de ledematen van het onderlichaam aangeduid. Voorbeelden hiervan zijn bekken, dijbeen, onderbeen en voet. We leggen uit welke verschillende soorten orthesen voor het onderlichaam er zijn en welke functie ze hebben.

heup of bekken

De heup vormt de schakel tussen het bekken en het bovenbeen. Het heupgewricht is een kogelgewricht, waardoor het bovenbeen in alle richtingen kan bewegen. Een heuporthese ondersteunt, stabiliseert of beschermt uw bekken, bijvoorbeeld bij heupdysplasie, na een heupoperatie of bij heupontwrichting. Enkele voorbeelden zijn:

  • heupbandage of heuporthese
  • liesbreukbandage
  • anti luxatie heupbrace
  • dynamische heupabductie orthese
  • spreidbroekje voor baby’s

bovenbeen, knie en onderbeen

Het been bestaat uit het bovenbeen of de dij, de knie, en het onderbeen. Een (been)orthese kan worden ingezet als hulpmiddel om de functie van spieren te ondersteunen. Ook kan het nodig zijn om de stand van gewrichten of de groei van botten te wijzigen. Voorbeelden zijn:

enkel, voet en tenen

Nieuws van ProReva

Maatregelen coronavirus

update 21-10-2020 Afspraken en spreekuren Alle vestigingen van ProReva zijn geopend voor afspraken en spreekuren. We houden ons aan de landelijke richtlijnen die het RIVM voorschrijft. Wij vragen wij klanten van 13 jaar en ouder dan ook een mondkapje te…

Lees dit nieuwsbericht

Armprothese voor fitness

ProReva maakte een armprothese voor fitness voor Fred. Fred verloor door een ongeluk op het werk zijn linkerhand. In het dagelijks leven gebruikt hij de iLimb, een myo-elektrische hand. Voor zijn werk gebruikt hij een haakprothese. Inmiddels is hij behoorlijk…

Lees dit nieuwsbericht

Vermoeide benenspreekuur

Inloopspreekuur UMC 14, 15 en 17 september Deze week kunnen medewerkers van het UMC langskomen voor vrijblijvend professioneel advies of om compressiekousen aan te laten meten tijdens het Vermoeide Benenspreekuur. Het inloopspreekuur is een initiatief van ProReva & Bauerfeind i.s.m….

Lees dit nieuwsbericht