De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Soorten orthesen

Er zijn diverse soorten orthesen. Orthesen zijn hulpmiddelen die een ontlastende, ondersteunende of corrigerende functie hebben voor de onderste of bovenste extremiteiten. Meestal krijgt u een verwijzing van een medisch specialist om een orthese aan te laten meten. In sommige gevallen kunt u er zelf voor kiezen om een orthese aan te schaffen, bijvoorbeeld na een sportblessure. Deze soorten orthesen betaalt u zelf.

ProReva levert zowel maatwerk als confectie orthesen. Voor veel confectie orthesen, zoals sportbandages of een CMC1-spalkje kunt ook terecht in onze webshop. Wilt u liever dat een specialist uw brace aanmeet of u helpt bij het maken van een keuze? Dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken op één van onze vestigingen.

Let op: hulpmiddelen in onze webshop zijn soms een lager geprijsd dan wanneer een hulpmiddel dat u wordt verstrekt via een spreekuur bij ProReva. Dit prijsverschil wordt veroorzaakt door het tarief dat door de zorgverzekeraars wordt bepaald en andere bijkomende kosten, zoals het consult. Deze kosten hoeven we niet te maken als u een product afneemt in onze webshop.

Nieuws van ProReva

Onderzoek orthopedische hulpmiddelen

18-02-2021 Maakt u, uw partner of uw kind gebruik van een orthese (spalk, brace, korset of helm) of een prothese (voor arm, hand, vinger, been of voet)? Kunt u niet zonder? Of zijn er verbeteringen mogelijk? Hoe ervaart u het…

Lees dit nieuwsbericht

ProReva houdt spreekuur bij ViaSana

Vanaf 1 februari 2021 heeft ProReva dagelijks een spreekuur in kliniek ViaSana uit Mill. ViaSana is gespecialiseerd in zorg voor mensen met bewegings- en pijnklachten. Zo opereert ViaSana jaarlijks zo’n 4.000 patiënten aan knie, heup, schouder, rug en voeten. Paul…

Lees dit nieuwsbericht

Maatwerk brace voor Henk

Henk Hamminga uit Dronten heeft na een IC opname vanwege corona een droppinghand. Mede dankzij een maatwerk brace van ProReva kan hij nu weer pianospelen.

Lees dit nieuwsbericht