Verzekerd van goede zorg!

De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Wat is een registerpodoloog?

Een registerpodoloog herkent en behandelt voetklachten of houdingsklachten die te maken hebben met de stand van de voeten. De registerpodoloog heeft ook specialistische kennis van de kindervoet in de groei en de risico’s die daarbij horen.

Verschil tussen podoloog en registerpodoloog

De titel podoloog is niet beschermd. Daarom worden er aanvullende eisen gesteld aan een registerpodoloog. Een registerpodoloog heeft een opleiding op hbo-niveau gevolgd.

Je mag jezelf pas registerpodoloog noemen als je geregistreerd bent in het register van KABIZ (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg)  en in het kwaliteitsregister van Stichting LOOP (Landelijk Overkoepelend Orgaan voor Podologie).

Verzekerd van goede zorg

De Stichting LOOP zorgt ervoor dat de kwaliteit van de voet- en houdingszorg op peil blijft. Een registerpodoloog die geregistreerd is in het kwaliteitsregister volgt continue scholing. Ook is hij of zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voet- en houdingszorg. De stichting behartigt ook de belangen van haar aangesloten therapeuten.

De eisen van het kwaliteitsregister zijn mede op verzoek van de zorgverzekeraars en verwijzers aangescherpt.

Nieuws van ProReva

Maatregelen coronavirus

update 21-10-2020 Afspraken en spreekuren Alle vestigingen van ProReva zijn geopend voor afspraken en spreekuren. We houden ons aan de landelijke richtlijnen die het RIVM voorschrijft. Wij vragen wij klanten van 13 jaar en ouder dan ook een mondkapje te…

Lees dit nieuwsbericht

Armprothese voor fitness

ProReva maakte een armprothese voor fitness voor Fred. Fred verloor door een ongeluk op het werk zijn linkerhand. In het dagelijks leven gebruikt hij de iLimb, een myo-elektrische hand. Voor zijn werk gebruikt hij een haakprothese. Inmiddels is hij behoorlijk…

Lees dit nieuwsbericht

Vermoeide benenspreekuur

Inloopspreekuur UMC 14, 15 en 17 september Deze week kunnen medewerkers van het UMC langskomen voor vrijblijvend professioneel advies of om compressiekousen aan te laten meten tijdens het Vermoeide Benenspreekuur. Het inloopspreekuur is een initiatief van ProReva & Bauerfeind i.s.m….

Lees dit nieuwsbericht