Verzekerd van goede zorg!

De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Wat is een registerpodoloog?

Een registerpodoloog herkent en behandelt voetklachten of houdingsklachten die te maken hebben met de stand van de voeten. De registerpodoloog heeft ook specialistische kennis van de kindervoet in de groei en de risico’s die daarbij horen.

Verschil tussen podoloog en registerpodoloog

De titel podoloog is niet beschermd. Daarom worden er aanvullende eisen gesteld aan een registerpodoloog. Een registerpodoloog heeft een opleiding op hbo-niveau gevolgd.

Je mag jezelf pas registerpodoloog noemen als je geregistreerd bent in het register van KABIZ (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg)  en in het kwaliteitsregister van Stichting LOOP (Landelijk Overkoepelend Orgaan voor Podologie).

Verzekerd van goede zorg

De Stichting LOOP zorgt ervoor dat de kwaliteit van de voet- en houdingszorg op peil blijft. Een registerpodoloog die geregistreerd is in het kwaliteitsregister volgt continue scholing. Ook is hij of zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voet- en houdingszorg. De stichting behartigt ook de belangen van haar aangesloten therapeuten.

De eisen van het kwaliteitsregister zijn mede op verzoek van de zorgverzekeraars en verwijzers aangescherpt.

Nieuws van ProReva

Maatwerk brace voor Henk

Henk Hamminga uit Dronten heeft na een IC opname vanwege corona een droppinghand. Mede dankzij een maatwerk brace van ProReva kan hij nu weer pianospelen.

Lees dit nieuwsbericht

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen We hebben aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen. We gunnen onze collega’s na een jaar hard werken tijd om uit te rusten en te genieten van de feestdagen. Alle vestigingen van ProReva zijn op beide kerstdagen…

Lees dit nieuwsbericht

Druppies regenlaarsjes

Als je een EVO draagt, is het vrijwel onmogelijk om een stug regenlaarsje aan te trekken. Heel frustrerend. Want ieder kind moet door de modder kunnen banjeren en in plassen kunnen stampen. Ook als je een spalk draagt! Druppies zijn…

Lees dit nieuwsbericht