De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Vergoeding en kosten redressiehelm

Bij ProReva betaalt u € 1.135 (incl. 21% btw) voor de complete behandeling. 

Voor dit bedrag wordt de helm aangemeten en voor uw kindje precies op maat gemaakt. Alle controles zijn inbegrepen.

Soms groeit het hoofdje van een baby zo snel, dat het nodig is om een tweede helm te maken. Mocht dit nodig zijn, dan doen wij hier niet moeilijk over; dan is ook de tweede helm is inbegrepen in de prijs.

Vergoeding door de zorgverzekeraar?

De redressiehelm wordt sinds 2013 niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Enkele zorgverzekeraars vergoeden helmtherapie nog wel vanuit een aanvullend pakket. Het beste kunt u bij uw eigen zorgverzekering navragen hoe u bent verzekerd en of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Uitzondering

De behandeling van craniosynostose (het vroegtijdig sluiten van één of meer van de schedelnaden) vormt hierop een uitzondering. De redressiehelmtherapie valt dan onder medisch specialistische zorg en wordt vanuit de basisverzekering vergoed. U hebt een aanvraag van de kinderarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

In bepaalde situaties kunt u een beroep doen op bijzondere bijstand voor uw zorgkosten. De regeling verschilt per gemeente. Wij adviseren u tijdig contact op te nemen met uw gemeente of u hiervoor in aamerking komt en hoe de procedure in uw gemeente verloopt.

 

 

Nieuws van ProReva

Podologie bij ProReva

Wat is een registerpodoloog? Een registerpodoloog herkent en behandelt voetklachten of houdingsklachten die te maken hebben met de stand van de voeten. Daarnaast heeft zij specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. De titel podoloog is niet…

Lees dit nieuwsbericht

Verbouwing bij ProReva in Apeldoorn

  Van 2 tot en met 20 september zijn we bezig met een verbouwing op onze locatie in Apeldoorn. Heeft u in deze periode een afspraak bij ProReva in Apeldoorn?  In dat geval moet u rekening houden met enige bouw-overlast….

Lees dit nieuwsbericht

Verhuizing spreekuur steunkousen ProReva Apeldoorn naar Arnhemseweg 11

ProReva Apeldoorn heeft nu nog twee adressen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. De hoofdlocatie van ProReva Apeldoorn bevindt zich op nummer 11; de spreekuren voor steunkousen en mammacare vinden nu nog plaats op nummer 34K. Dit gaat veranderen. De spreekuurlocatie…

Lees dit nieuwsbericht