De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Steunkousenspreekuur ProReva in Deventer!

ProReva start op 18 juni 2019 met een steunkousenspreekuur bij DOK 111 aan de Mr. H.F. de Boerlaan 111 (Havenkwartier) in Deventer. Inwoners van Deventer en omstreken kunnen nu ook dicht bij huis terecht voor professioneel advies en het aanmeten van steunkousen. ProReva houdt dit spreekuur tweewekelijks op dinsdagochtend. Afspraken voor het spreekuur verlopen via de receptie van ProReva in Apeldoorn, tel. 055 – 543 09 00.

steunkousenspreekuur ProReva in Deventer

Steunkousenspreekuur in Deventer

Het steunkousenspreekuur in Deventer wordt verzorgd door Tine van der Veen, gediplomeerd specialiste in therapeutische elastische kousen bij ProReva. Tine heeft al jarenlange ervaring in het vak. ProReva heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het aanmeten en leveren van steunkousen. Eigenlijk moet je spreken van Therapeutische Elastische Kousen, omdat dergelijke steunkousen vallen onder medische hulpmiddelen; heel wat anders dan de steunkousen die je bij de drogist aanschaft! Bij ProReva werken dan ook alleen gediplomeerde vakmensen.

Zaterdag 15 juni 2019 van 10.00-15.00 uur themazaterdag “Tenen & Venen” 

Tijdens de themazaterdag van DOK 111 op 15 juni is ProReva aanwezig om alles op het gebied van steunkousen te vertellen. Wist u dat meer dan 375.000 mensen in Nederland steunkousen dragen?! Hoe werkt een steunkous nou eigenlijk? Hoe ziet zo’n kous eruit? Kun je steunkousen in meerdere kleuren krijgen? Hoe voelt het om een steunkous te dragen? En hoe trek ik een steunkous op de juiste manier aan? Dat laatste valt nog niet mee! Gelukkig zijn er diverse aantrekhulpmiddelen. En maakt u binnenkort een lange reis voor uw vakantie? ProReva levert ook kousen die reizigerstrombose helpen voorkomen. Tine geeft vrijblijvend advies en informatie.

Gratis meting door Juzo

Peter Gruben van leverancier Juzo is aanwezig voor een gratis meting van uw bloedcirculatie.

DOK 111 in Deventer

De zorgaanbieders bij DOK 111 zoeken allemaal naar vormen van samenwerking in de zorgketen. Vanuit die ambitie worden er diverse spreekuren, producten en diensten aangeboden door een keur aan bewegingsspecialisten zoals Podotherapie Segerink, ProReva, Intersko en sportarts Naeff. We werken allemaal vanuit de vraag hoe je er voor zorgt dat beweging zo makkelijk mogelijk wordt en blijft. Door vanuit verschillende disciplines naar een vraagstuk te kijken en door korte lijnen te onderhouden met de diverse zorgverleners, bereik je veel meer. Klanten kunnen voor meerdere mobiliteitsproblemen terecht op één adres en nu dus ook voor steunkousen!