De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Vermoeide benenspreekuur

Inloopspreekuur UMC 14, 15 en 17 september

Deze week kunnen medewerkers van het UMC langskomen voor vrijblijvend professioneel advies of om compressiekousen aan te laten meten tijdens het Vermoeide Benenspreekuur. Het inloopspreekuur is een initiatief van ProReva & Bauerfeind i.s.m. Happy Socks. Door het dragen van compressiekousen kun je namelijk beenklachten preventief behandelen en/of voorkomen.

Vermoeide benen spreekuur in het UMC. Medewerkers kunnen tijdens het inloopspreekuur langskomen voor professioneel advies of om compressiekousen voor tijdens het werk aan te laten meten.
Verhoogd risico op beenklachten bij staande beroepen

Niet alleen medische professionals, maar ook bijv. politieagenten, docenten, horecapersoneel, winkelmedewerkers en kappers lopen een verhoogd risico op uiteenlopende beenklachten. Uit een onderzoek onder kappers (Blazek & Amsler et al) bleek dat 80% van de onderzoeksgroep na een dag werken last heeft van zware en vermoeide benen. Het onderzoek bevestigt ook dat deze symptomen kunnen worden voorkomen door het dragen van compressiekousen.

Happy Socks bij je compressiekousen

Zijn compressiekousen saaie kousen? Welnee! En vind je dat wel, dan verstop je ze toch gewoon onder een paar kleurrijke sokken? Bij iedere bestelling verstrekken we daarom een paar vrolijke Happy Socks!

Wilt u ook zo’n spreekuur bij uw bedrijf organiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: academie@proreva.nl of bel 038-467 27 20 en vraag naar Majella van Montfoort.