Webshop

Adresgegevens

Hyacinthstraat 57
8013 XX Zwolle

Contactgegevens

Tel. 038 - 467 27 20
[email protected]

Reguliere openingstijden

Je kunt je bestellingen 24/7 plaatsen.
Contact opnemen? Zie de openingstijden van onze vestiging in Zwolle

Je kunt een vestiging van ProReva bezoeken bij jou in de buurt. Maar we hebben ook een online vestiging: www.prorevashop.nl, de webshop van ProReva.

Waarom een webshop?

De webshop van ProReva biedt jou het gemak van online winkelen als je op zoek bent naar niet vergoede hulpmiddelen, een nabestelling of voor een onderdeel van je hulpmiddel. Je kunt hierbij denken aan aantrekhulpmiddelen voor je elastische kousen, braces, bandages of sportkousen, maar bijvoorbeeld ook aan de elektroden van je FES-systeem. In onze kinderhoek breiden we het assortiment steeds verder uit met handige producten speciaal voor kinderen.

Jouw tevredenheid is onze missie!

Onze missie is om onze klanten een totaaloplossing te bieden, gebaseerd op intake-expertise en een passend (adequaat) hulpmiddel en betrouwbare nazorg te leveren. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Advies van de specialist

Net als op onze fysieke vestigingen, kun je ook in onze webshop rekenen op en kwalitatief hoogstaande producten. Als je dat wenst, kun je een beroep op ons doen voor persoonlijk advies. Neem gerust contact op met ons deskundige team. Je krijgt advies van de specialist. Via e-mail, de chatbox of telefonisch is dit advies gratis. Wil je liever langskomen? Maak dan een afspraak. Het tarief voor een maatwerk advies is € 14,95 per 15 minuten.

Niet de grootste, wel de beste!

ProRevaShop is niet de grootste online winkel, maar wel de beste. Ons assortiment is met zorg samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige producten die we persoonlijk hebben geselecteerd en getest. We houden bij de keuze ook rekening met je portemonnee. De duurste brace is tenslotte niet altijd de beste brace!