De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Winactie voor vaste klanten

november-december 2021

In de maand november en december loopt er een leuke winactie bij ProReva. Exclusief voor onze vaste klanten. Waarom? Binnenkort kun je in de kidscorner van onze webshop het prentenboek “Wat is er met jou gebeurd?” bestellen.

Joep, een kind met een beperking in de hoofdrol

In kinderboeken komen zelden hoofdpersonen voor die een beperking hebben. De schrijver van het boek is James Catchpole. Hij wilde daar iets aan doen. “Ik weet wat het is om op te groeien als kind met een beperking’, zegt hij in de video op zijn website. Hij was, net als hoofdpersoon Joep, dat jongetje met één been, dat elke dag die vraag kreeg: ‘Wat is er met jou gebeurd?’

Het pleidooi van de schrijver is, dat je je helemaal niet verplicht hoeft te voelen om aan iedereen uit te leggen waarom je anders bent. “Dat is een hele persoonlijke vraag! We leren onze kinderen dat je niet zomaar persoonlijke vragen aan vreemden mag stellen, maar als je een beperking hebt, lijkt dat heel normaal!” In dit boekje legt hij uit dat het anders kan.

Wij denken ook dat het belangrijk is, dat een kind zich kan identificeren met een personage dat op hen lijkt. Daarom promoten we dit boekje zo graag. We geven vijf exemplaren weg!

Hoe maak je kans op een gratis exemplaar?

Op iedere vestiging van ProReva kun je een kaartje voor deze winactie ophalen. Ook hebben we de kaartjes op de diverse mytylscholen neergelegd. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens invullen en de kaart inleveren bij de receptie of meegeven aan je instrumentmaker. Je kunt ook een e-mail sturen met je gegevens naar ProReva in Zwolle. Begin januari verloten we 5 exemplaren onder de inzenders!

Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 1 november t/m 31 december 2021.
Deelname is voorbehouden aan klanten van ProReva of ProRevaShop.
Door mee te doen ga je ermee akkoord dat je gegevens worden bewaard in onze klantenadministratie. We gebruiken je gegevens niet voor commerciële doeleinden.
Uit de inzendingen worden vijf winnaars getrokken. De winnaars ontvangen het boek op het vermelde adres op deze kaart.
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.