De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Kwaliteit en certificering

U wilt zich natuurlijk geen moment zorgen maken over de kwaliteit en certificering van uw hulpmiddel. Bij ProReva kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit, welk hulpmiddel of advies u ook nodig heeft. Of het nu gaat om een prothese, orthese of borstprothese, steunzolen of steunkousen.  We leggen graag uit hoe we als orthopedisch instrumentmakers onze kwaliteit waarborgen. Dit doen we o.a. door ervoor te zorgen dat al onze hulpmiddelen gecertificeerde producten zijn.

Kwaliteitskeurmerken

ProReva is een SEMH erkend leverancier voor alle orthopedische hulpmiddelen, inclusief elastische kousen en mammacare. De Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH) is een onafhankelijke stichting. Deze stichting controleert ieder jaar of leveranciers van hulpmiddelen voldoen aan de kwaliteitseisen. Dat betekent voor u dat u bij ProReva geholpen wordt door goed opgeleide en ervaren consulenten. U weet ook zeker dat u altijd een kwalitatief goed hulpmiddel krijgt. Uw zorg is bij ons in goede handen, vanaf het maatnemen tot de nazorg.

Lees onze bedrijfspresentatie op de website van de SEMH.

Bewegingsvisie keurmerk

Bewegingsvisie heeft ook een eigen kwaliteitskeurmerk. We hebben dit keurmerk in het leven geroepen om de kwaliteit bij alle Bewegingsvisie-bedrijven naar een nog hoger niveau te tillen. De ambitie voor kwaliteit ligt bij Bewegingsvisie nog weer wat hoger dan de wettelijke kwaliteitseisen van de SEMH.

SOHN

Vanaf 1 januari 2021 zijn we aangesloten bij de Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN). Deze stichting zet zich in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van complexe orthopedische hulpmiddelenzorg. Samen met andere bedrijven uit onze branche maken en houden we de zorgkwaliteit voor patiënten hoogwaardig en toekomstbestendig. Zo blijven we goed aangesloten op de branche en op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Onze medewerkers volgen geregeld bijscholing om hun kennis en kwaliteit op peil te houden.

Certificaten

– C-Leg Service centrum van Ottobock
– Erkend specialist voor het aanmeten van CircAid Medical Products (compressie-verbandmiddelen)

Hoe waardeert u ProReva?

We horen graag wat uw ervaring als klant van ProReva is. We streven ernaar om onze dienstverlening te blijven verbeteren. U kunt ons hierbij helpen, bijvoorbeeld door een recensie achter te laten op ZorgkaartNederland. U ontvangt na uw bezoek aan ProReva ook een klanttevredenheidsonderzoek via e-mail. We waarderen het enorm als u de vragenlijst invult.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf  leiden we mensen op in de praktijk die daarnaast een leertraject volgen op school, bijvoorbeeld bij de DHTA. We hebben hiervoor speciaal opgeleide werkbegeleiders in dienst. We werken ook samen met Fontys Hogescholen.

Nieuws van ProReva

Redressiehelm voor Luuk

Ramon en Nadesja kozen voor een redressiehelm voor Luuk. Hun verhaal is ook te beluisteren in de podcast van NicuTalk. Podcasts host Mathilde Keij vroeg ouders naar hun ervaring in deze uur durende aflevering. In januari 2021 werd hun zoontje…

Lees dit nieuwsbericht

Ladies Night in Amersfoort

11-10-2021 Voor vrouwen die op zoek zijn naar een goed alternatief voor hun borstprothese, organiseert ProReva in Amersfoort i.s.m. Proud Breast en Bratelle op 19 oktober a.s. een Proud Breast Ladies Night. Vrouwen kunnen tijdens de Ladies Night tussen 19.00-21.00…

Lees dit nieuwsbericht

EVO’s bij neurologische aandoeningen

30-09-2021 WELKOM Ottobock, ProReva en SMC Flevoland organiseren op 4 november a.s. een vakinhoudelijke nascholing voor fysiotherapeuten en medisch specialisten. De focus ligt op de juiste keuze in EVO’s bij neurologische aandoeningen. Donderdag 4 november 202115.00-18.00 uurSport Medisch Centrum FlevolandDe…

Lees dit nieuwsbericht