De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Kwaliteit en certificering

U wilt zich natuurlijk geen moment zorgen maken over de kwaliteit of certificering van uw hulpmiddel. Bij ProReva kunt u altijd rekenen op optimale kwaliteit, welk hulpmiddel of advies u ook nodig heeft. Of het nu gaat om een prothese, orthese of borstprothese, steunzolen of steunkousen.  We leggen graag uit hoe we als orthopedisch instrumentmakers onze kwaliteit waarborgen. Dit doen we o.a. door ervoor te zorgen dat al onze hulpmiddelen gecertificeerde producten zijn.

Kwaliteitskeurmerken

ProReva is een SEMH erkend leverancier voor alle orthopedische hulpmiddelen, inclusief elastische kousen en mammacare. De Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH) is een onafhankelijke stichting. Deze stichting controleert ieder jaar of leveranciers van hulpmiddelen voldoen aan de kwaliteitseisen. Dat betekent voor u dat u bij ProReva geholpen wordt door goed opgeleide en ervaren consulenten en zeker weet dat u altijd een kwalitatief goed hulpmiddel krijgt. Uw zorg is bij ons in goede handen, vanaf het maatnemen tot de nazorg.

Lees onze bedrijfspresentatie op de website van de SEMH.

Bewegingsvisie keurmerk

Bewegingsvisie heeft ook een eigen kwaliteitskeurmerk. We hebben dit keurmerk in het leven geroepen om de kwaliteit bij alle Bewegingsvisie-bedrijven naar een nog hoger niveau te tillen. De ambitie voor kwaliteit ligt bij Bewegingsvisie nog weer wat hoger dan de wettelijke kwaliteitseisen van de SEMH.

SOHN

Vanaf 1 januari 2021 zijn we aangesloten bij de Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN). Deze stichting zet zich in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van complexe orthopedische hulpmiddelenzorg. Samen met andere bedrijven uit onze branche maken en houden we de zorgkwaliteit voor patiënten hoogwaardig en toekomstbestendig. Zo blijven we goed aangesloten op de branche en op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Onze medewerkers volgen geregeld bijscholing om hun kennis en kwaliteit op peil te houden.

Certificaten

– C-Leg Service centrum van Ottobock
– Erkend specialist voor het aanmeten van CircAid Medical Products (compressie-verbandmiddelen)

Hoe waardeert u ProReva?

We horen graag wat uw ervaring als klant van ProReva is. We streven ernaar om onze dienstverlening te blijven verbeteren. U kunt ons hierbij helpen, bijvoorbeeld door een recensie achter te laten op ZorgkaartNederland. U ontvangt na uw bezoek aan ProReva ook een klanttevredenheidsonderzoek via e-mail. We waarderen het enorm als u de vragenlijst invult.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf  leiden we mensen op in de praktijk die daarnaast een leertraject volgen op school, bijvoorbeeld bij de DHTA. We hebben hiervoor speciaal opgeleide werkbegeleiders in dienst. We werken ook samen met Fontys Hogescholen.

Nieuws van ProReva

MegaReva’s SuperDoeBoek

26-04-2021 MegaReva’s SuperDoeBoek is uit! Zit je op de basisschool? En kom je deze week voor een afspraak naar ProReva? Dan hebben we een leuke verrassing voor je. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om MegaReva’s SuperDoeBoek voor de…

Lees dit nieuwsbericht

Spreekuren ProReva Noord Veluwe

20-04-2021 ProReva is actief met diverse spreekuren in de regio Noord Veluwe. Klanten in deze regio kunnen vanaf 23 april 2021 terecht bij ProReva in Harderwijk of Nunspeet. Vanaf die datum zijn wij niet langer actief in Putten (Woonzorgcentrum De…

Lees dit nieuwsbericht

ICT update ProReva

ProReva voert vanaf donderdag 8 april vanaf 17.00 uur een grootschalige ICT-update uit. We streven ernaar om maandag 12 april weer volledig operationeel te zijn. Tijdens de verhuizing van onze server-data en software-updates blijven onze agenda’s zoveel mogelijk beschikbaar, maar…

Lees dit nieuwsbericht