De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Maatwerk of confectie?

Maatwerk of confectie?

Is maatwerk noodzakelijk of is een confectie-hulpmiddel een betere oplossing? Belangrijk om te weten: een confectie-hulpmiddel is kwalitatief net zo goed als maatwerk.
In onze webshop kun je ook diverse confectie-hulpmiddelen vinden. Heb je liever advies van de expert? Een bezoekje aan ProReva zorgt voor duidelijkheid.

Wanneer kiezen voor maatwerk?

Een voorwaarde bij confectie is dat het hulpmiddel goed past. Met andere woorden: de fabrikant moet de juiste maat voor jou in het assortiment hebben.

Een andere reden om voor maatwerk te kiezen, is dat er geen adequaat confectieproduct voor jouw hulpvraag beschikbaar is. Het hulpmiddel moet bijvoorbeeld zoveel steun geven, dat een (elastische) bandage of lichte kunststof voorziening niet voldoende is. ProReva weet welke oplossing het beste is en adviseert je graag.

Gegarandeerde kwaliteit

Of het hulpmiddel dat je krijgt nu maatwerk of confectie is, je bent bij ProReva verzekerd van de beste kwaliteit. Onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd. We letten erop dat we alleen de beste materialen gebruiken. Dat geldt ook voor de kwaliteit van onze confectie-hulpmiddelen. Al onze leveranciers leveren premium kwaliteit!

Nieuws van ProReva

Onderzoek orthopedische hulpmiddelen

18-02-2021 Maakt u, uw partner of uw kind gebruik van een orthese (spalk, brace, korset of helm) of een prothese (voor arm, hand, vinger, been of voet)? Kunt u niet zonder? Of zijn er verbeteringen mogelijk? Hoe ervaart u het…

Lees dit nieuwsbericht

ProReva houdt spreekuur bij ViaSana

Vanaf 1 februari 2021 heeft ProReva dagelijks een spreekuur in kliniek ViaSana uit Mill. ViaSana is gespecialiseerd in zorg voor mensen met bewegings- en pijnklachten. Zo opereert ViaSana jaarlijks zo’n 4.000 patiënten aan knie, heup, schouder, rug en voeten. Paul…

Lees dit nieuwsbericht

Maatwerk brace voor Henk

Henk Hamminga uit Dronten heeft na een IC opname vanwege corona een droppinghand. Mede dankzij een maatwerk brace van ProReva kan hij nu weer pianospelen.

Lees dit nieuwsbericht