De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Maatwerk of confectie?

Maatwerk of confectie?

Kunt u volstaan met een confectiehulpmiddel of is maatwerk een betere oplossing? Belangrijk om te weten: een confectiehulpmiddel is kwalitatief net zo goed als maatwerk.
In onze webshop kunt u ook diverse confectiehulpmiddelen vinden. Heeft u liever advies van de specialist? Een bezoekje aan ProReva zorgt voor duidelijkheid.

Wanneer kiezen voor maatwerk?

Een voorwaarde bij confectie is dat het hulpmiddel u goed past; de fabrikant moet de juiste maat in het assortiment hebben.

Een andere reden om voor maatwerk te kiezen, is dat er geen adequaat confectieproduct voor uw hulpvraag beschikbaar is. Het hulpmiddel moet bijvoorbeeld zoveel steun geven, dat een (elastische) bandage of lichte kunststof voorziening niet voldoende is. ProReva weet welke oplossing het beste is en adviseert u graag.

Nieuws van ProReva

vrijdag 29 november aangepaste openingstijden in Amersfoort en Hilversum

Op vrijdag 29 november 2019 zijn onze vestigingen in Amersfoort en Hilversum vanaf 12.00 uur gesloten in verband met bijscholing. Telefonisch zijn we uiteraard wel bereikbaar. De telefoonlijnen van Amersfoort en Hilversum worden die middag doorgeschakeld naar één van onze…

Lees dit nieuwsbericht

Podologie bij ProReva

Wat is een registerpodoloog? Een registerpodoloog herkent en behandelt voetklachten of houdingsklachten die te maken hebben met de stand van de voeten. Daarnaast heeft zij specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. De titel podoloog is niet…

Lees dit nieuwsbericht

Verbouwing bij ProReva in Apeldoorn

  Van 2 tot en met 20 september zijn we bezig met een verbouwing op onze locatie in Apeldoorn. Heeft u in deze periode een afspraak bij ProReva in Apeldoorn?  In dat geval moet u rekening houden met enige bouw-overlast….

Lees dit nieuwsbericht