De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Maatwerk of confectie?

Maatwerk of confectie?

Is maatwerk noodzakelijk of is confectie een betere oplossing? Belangrijk om te weten: een confectiehulpmiddel is kwalitatief net zo goed als maatwerk.
In onze webshop kun je ook diverse confectiehulpmiddelen vinden. Heb je liever advies van de expert? Een bezoekje aan ProReva zorgt voor duidelijkheid.

In de webshop van ProReva worden verschillende kant en klare oplossingen  aangeboden.

Wanneer kiezen voor maatwerk?

Een belangrijke voorwaarde bij confectie is dat het hulpmiddel goed past. Met andere woorden: de fabrikant moet de juiste maat voor jou in het assortiment hebben.

Een andere reden om voor maatwerk te kiezen, is dat er geen adequaat confectieproduct voor jouw hulpvraag beschikbaar is. Het hulpmiddel moet bijvoorbeeld zoveel steun geven, dat een (elastische) bandage of lichte kunststof voorziening niet voldoende is. ProReva weet welke oplossing het beste is en adviseert je graag.

Het maken van een maatwerk orthese bij ProReva.

Gegarandeerde kwaliteit

Welk hulpmiddel je ook krijgt, je bent bij ProReva verzekerd van de beste kwaliteit. Onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd. We letten erop dat we alleen de beste materialen gebruiken. Dat geldt ook voor de kwaliteit van onze confectie-hulpmiddelen. Al onze leveranciers leveren premium kwaliteit!

Nieuws van ProReva

Redressiehelm voor Luuk

Ramon en Nadesja kozen voor een redressiehelm voor Luuk. Hun verhaal is ook te beluisteren in de podcast van NicuTalk. Podcasts host Mathilde Keij vroeg ouders naar hun ervaring in deze uur durende aflevering. In januari 2021 werd hun zoontje…

Lees dit nieuwsbericht

Ladies Night in Amersfoort

11-10-2021 Voor vrouwen die op zoek zijn naar een goed alternatief voor hun borstprothese, organiseert ProReva in Amersfoort i.s.m. Proud Breast en Bratelle op 19 oktober a.s. een Proud Breast Ladies Night. Vrouwen kunnen tijdens de Ladies Night tussen 19.00-21.00…

Lees dit nieuwsbericht

EVO’s bij neurologische aandoeningen

30-09-2021 WELKOM Ottobock, ProReva en SMC Flevoland organiseren op 4 november a.s. een vakinhoudelijke nascholing voor fysiotherapeuten en medisch specialisten. De focus ligt op de juiste keuze in EVO’s bij neurologische aandoeningen. Donderdag 4 november 202115.00-18.00 uurSport Medisch Centrum FlevolandDe…

Lees dit nieuwsbericht