De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Maatwerk of confectie?

Maatwerk of confectie?

Is maatwerk noodzakelijk of is een confectie-hulpmiddel een betere oplossing? Belangrijk om te weten: een confectie-hulpmiddel is kwalitatief net zo goed als maatwerk.
In onze webshop kun je ook diverse confectie-hulpmiddelen vinden. Heb je liever advies van de expert? Een bezoekje aan ProReva zorgt voor duidelijkheid.

Wanneer kiezen voor maatwerk?

Een voorwaarde bij confectie is dat het hulpmiddel goed past. Met andere woorden: de fabrikant moet de juiste maat voor jou in het assortiment hebben.

Een andere reden om voor maatwerk te kiezen, is dat er geen adequaat confectieproduct voor jouw hulpvraag beschikbaar is. Het hulpmiddel moet bijvoorbeeld zoveel steun geven, dat een (elastische) bandage of lichte kunststof voorziening niet voldoende is. ProReva weet welke oplossing het beste is en adviseert je graag.

Gegarandeerde kwaliteit

Of het hulpmiddel dat je krijgt nu maatwerk of confectie is, je bent bij ProReva verzekerd van de beste kwaliteit. Onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd. We letten erop dat we alleen de beste materialen gebruiken. Dat geldt ook voor de kwaliteit van onze confectie-hulpmiddelen. Al onze leveranciers leveren premium kwaliteit!

Nieuws van ProReva

Druppies regenlaarsjes

Als je een EVO draagt, is het vrijwel onmogelijk om een stug regenlaarsje aan te trekken. Heel frustrerend. Want ieder kind moet door de modder kunnen banjeren en in plassen kunnen stampen. Ook als je een spalk draagt! Druppies zijn…

Lees dit nieuwsbericht

Maatregelen coronavirus

update 19-11-2020 Afspraken en spreekuren Alle vestigingen van ProReva zijn geopend voor afspraken en spreekuren. We houden ons aan de landelijke richtlijnen die het RIVM voorschrijft. Wij vragen wij klanten van 13 jaar en ouder dan ook een mondkapje te…

Lees dit nieuwsbericht

Armprothese voor fitness

ProReva maakte een armprothese voor fitness voor Fred. Fred verloor door een ongeluk op het werk zijn linkerhand. In het dagelijks leven gebruikt hij de iLimb, een myo-elektrische hand. Voor zijn werk gebruikt hij een haakprothese. Inmiddels is hij behoorlijk…

Lees dit nieuwsbericht