De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Maatwerk of confectie?

Maatwerk of confectie?

Is maatwerk noodzakelijk of is een confectie-hulpmiddel een betere oplossing? Belangrijk om te weten: een confectie-hulpmiddel is kwalitatief net zo goed als maatwerk.
In onze webshop kun je ook diverse confectie-hulpmiddelen vinden. Heb je liever advies van de expert? Een bezoekje aan ProReva zorgt voor duidelijkheid.

Wanneer kiezen voor maatwerk?

Een voorwaarde bij confectie is dat het hulpmiddel goed past. Met andere woorden: de fabrikant moet de juiste maat voor jou in het assortiment hebben.

Een andere reden om voor maatwerk te kiezen, is dat er geen adequaat confectieproduct voor jouw hulpvraag beschikbaar is. Het hulpmiddel moet bijvoorbeeld zoveel steun geven, dat een (elastische) bandage of lichte kunststof voorziening niet voldoende is. ProReva weet welke oplossing het beste is en adviseert je graag.

Gegarandeerde kwaliteit

Of het hulpmiddel dat je krijgt nu maatwerk of confectie is, je bent bij ProReva verzekerd van de beste kwaliteit. Onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd. We letten erop dat we alleen de beste materialen gebruiken. Dat geldt ook voor de kwaliteit van onze confectie-hulpmiddelen. Al onze leveranciers leveren premium kwaliteit!

Nieuws van ProReva

MegaReva’s SuperDoeBoek

26-04-2021 MegaReva’s SuperDoeBoek is uit! Zit je op de basisschool? En kom je deze week voor een afspraak naar ProReva? Dan hebben we een leuke verrassing voor je. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om MegaReva’s SuperDoeBoek voor de…

Lees dit nieuwsbericht

Spreekuren ProReva Noord Veluwe

20-04-2021 ProReva is actief met diverse spreekuren in de regio Noord Veluwe. Klanten in deze regio kunnen vanaf 23 april 2021 terecht bij ProReva in Harderwijk of Nunspeet. Vanaf die datum zijn wij niet langer actief in Putten (Woonzorgcentrum De…

Lees dit nieuwsbericht

ICT update ProReva

ProReva voert vanaf donderdag 8 april vanaf 17.00 uur een grootschalige ICT-update uit. We streven ernaar om maandag 12 april weer volledig operationeel te zijn. Tijdens de verhuizing van onze server-data en software-updates blijven onze agenda’s zoveel mogelijk beschikbaar, maar…

Lees dit nieuwsbericht