Intakegesprek

Je bent door je behandelend arts of specialist doorverwezen om een borstprothese aan te laten meten. Heb je ervoor gekozen om je borstprothese aan te laten meten door ProReva? Dan allereerst bedankt voor je vertrouwen. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens je eerste afspraak krijg je een intakegesprek. We vinden persoonlijke en oprechte aandacht voor jou en je wensen heel belangrijk. Tijdens het intakegesprek nemen we dan ook ruim de tijd voor je. Je kunt vertellen wat je wensen zijn. We bespreken met je wat er mogelijk is. Natuurlijk is er alle gelegenheid om je vragen te stellen. We helpen je graag om de beste keuze voor jouw situatie te maken.

Welke mogelijkheden zijn er?

We bekijken samen met je wat voor jou de beste keuze is. Er zijn diverse soorten borstprothesen mogelijk; bijvoorbeeld een deel- of schaalprothese of een normaal- of lichtgewicht prothese. We geven ook advies hoe je je prothese het best kunt dragen en onderhouden.

Je kunt bij ProReva ook terecht voor een goed passende prothesebeha of zwemkleding. We hebben een ruime collectie aangepaste lingerie en badmode. Als je daar prijs op stelt, geven we graag advies.

Armkousen

Al onze mammacare-consulenten hebben veel kennis en ervaring. Ze weten wat de eventuele gevolgen kunnen zijn van de behandeling die je hebt ondergaan. Zo kan het verwijderen van de okselklier bijvoorbeeld leiden tot het ontstaan van lymfoedeem. Een armkous kan dan uitkomst bieden. Deze kunnen wij voor je aanmeten en leveren.

Waar kun je een afspraak maken?

Je kunt op de volgende vestigingen van ProReva terecht voor mammacare:

Amersfoort
Zwolle