Over ons

We leveren orthopedisch maatwerk voor iedere klant. En we lossen hulpvragen op. Op een creatieve en innovatieve manier. Daar zijn we goed in.

Bij ProReva kun je rekenen op ruime ervaring, deskundig advies en een kwalitatief hoogstaand product. Maar vooral de persoonlijke aandacht voor onze klanten kenmerkt ons bedrijf.

We geven je hieronder graag meer informatie over ProReva en onze producten.

Wat doen we?

We leveren orthopedische hulpmiddelen. Dat zijn voorzieningen waarmee je weer beter of pijnvrij kunt bewegen, als je een hier een beperking in ervaart. Vaak is dat maatwerk, maar soms voldoet een standaard hulpmiddel net zo goed. Geen mens of hulpvraag is hetzelfde; je krijgt bij ProReva in ieder geval altijd advies op maat.

Welke orthopedische hulpmiddelen leveren we?

Je kunt bij ProReva terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen.
Voor vingers, hand, arm of been zijn er prothesen of orthesen. Een prothese vervangt een lichaamsdeel, een orthese ondersteunt een lichaamsdeel.
Bij een aandoening of afwijking aan een borst kun je terecht bij onze mammacare specialisten voor een borstprothese of aangepaste lingerie en badmode.
Wij leveren ook diverse confectiehulpmiddelen zoals een korset, brace, bandage of spalk. ProReva meet ook steunzolen en steunkousen aan.

Een uniek ProReva product is onze redressiehelm. Een helm van ProReva is de dunste en prettigste in zijn soort, wanneer je kindje een helmpje moet dragen om een afgeplat hoofdje te corrigeren.

Informatie over ProReva

ProReva is bijna 50 jaar geleden begonnen als kleine orthopedische instrumentmakerij in Apeldoorn. Inmiddels zijn we veel groter geworden. Bij ProReva werken inmiddels ruim 90 professionele medewerkers. Wij hebben vestigingen in o.a. Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hilversum en Zwolle. Ook hebben we meerdere spreekuurlocaties in deze regio’s.

Samenwerking binnen Bewegingsvisie

In 2014 heeft ProReva zich aangesloten bij Bewegingsvisie. Door deze samenwerking kun je overal in Nederland orthopedische instrumentmakers vinden die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Je kunt een afspraak maken bij een vestiging van ProReva, maar we staan ook in voor de kwaliteit van één van de andere bedrijven die aangesloten zijn bij Bewegingsvisie.

Persoonlijke aandacht

Ook al zijn we groter geworden, de persoonlijke aandacht die we voor iedere klant hebben, is onveranderd. We kennen onze klanten. Welk hulpmiddel je ook nodig hebt, we stemmen het af op jouw situatie en luisteren goed naar je wensen. Daarnaast werken heel goed samen met andere specialisten in de zorg, zoals revalidatieartsen, artsen in de ziekenhuizen of fysiotherapeuten. We bieden dus meer dan alleen een orthopedische hulpmiddel.

Samenwerking met revalidatiecentra

Onze grote vestigingen bevinden zich veelal op het terrein van revalidatiecentra. De vestiging in Apeldoorn staat op hetzelfde terrein als Klimmendaal, in Hilversum bij Merem en in Zwolle staat ons bedrijf tegenover Vogellanden. Dankzij deze samenwerking zorgen we ervoor dat alle kennis rondom revalidatie beschikbaar is en blijft.