De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Redressiehelm

Heeft jullie kindje een afwijkende schedelvorm? Bijvoorbeeld een afgeplat hoofdje? Misschien ben je al doorverwezen naar de fysiotherapeut, maar hebben houdingsadviezen en oefeningen niet genoeg verbetering opgeleverd en maak je je zorgen. Een redressiehelm kan dan een goede oplossing zijn.

Advies of second opnion?

Ook zonder verwijzing kun je altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend advies of een second opinion. Je kunt bij ProReva altijd rekenen op een eerlijk advies. Onze specialisten hebben enorm veel ervaring met redressiehelmen. Door de jaren heen hebben zij duizenden kindjes met diverse schedelafwijkingen geholpen. Zij kunnen goed beoordelen of een redressiehelm een goede keuze is of niet. Als een helmpje niet noodzakelijk is, zeggen ze dat ook eerlijk. We nemen ruim de tijd voor jou en je kindje, je krijgt uitgebreide informatie en de uiteindelijke keuze is altijd aan jou.

Helm met unieke eigenschappen

De redressiehelm van ProReva beschikt over unieke eigenschappen; de helm is ultradun, is gemakkelijk op en af te zetten en is bovendien vriendelijk geprijsd. Je betaalt één prijs voor de hele behandeling, inclusief alle controles. Dat betekent ook dat ons team van experts je bijstaat van het begin tot het eind van de behandeling.

Ervaringsverhalen

In deze rubriek staat alle informatie over de redressiehelm, bijvoorbeeld over het aanmeten, de controles en hoe zo’n helm werkt. Lees ook de ervaringsverhalen van Stijn en Faye. Ook staan op onze Facebookpagina verschillende ervaringen van andere ouders over de behandeling met een redressiehelm.

Reisafstand

Niet al onze instrumentmakers zijn al opgeleid om een redressiehelm aan te meten. We proberen er echter voor te zorgen dat we jouw reisafstand zo klein mogelijk kunnen houden. Daarom leiden we steeds meer mensen op en dragen kennis over. Daardoor kun je bij steeds meer vestigingen van ProReva terecht voor een redressiehelm. Zo kun je sinds 2021 ook terecht in Hilversum.

Sommige controles zijn niet mogelijk op alle vestigingen die hierboven staan vermeld. Voor sommige afspraken moet je daarom rekening houden met een eventueel bezoek aan een andere vestiging. We informeren je hier goed over bij aanvang van de behandeling. Ook kun je contact met ons opnemen over de mogelijkheden.

Nieuws van ProReva

Aangepaste openingstijden

Tijdens de feestdagen heeft ProReva aangepaste openingstijden. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan hieronder een overzicht van onze openingstijden tussen Pasen en Pinksteren.

Lees dit nieuwsbericht

Redressiehelm voor Luuk

Ramon en Nadesja kozen voor een redressiehelm voor Luuk. Hun verhaal is ook te beluisteren in de podcast van NicuTalk. Podcasts host Mathilde Keij vroeg ouders naar hun ervaring in deze uur durende aflevering. In januari 2021 werd hun zoontje…

Lees dit nieuwsbericht

Ladies Night in Amersfoort

11-10-2021 Voor vrouwen die op zoek zijn naar een goed alternatief voor hun borstprothese, organiseert ProReva in Amersfoort i.s.m. Proud Breast en Bratelle op 19 oktober a.s. een Proud Breast Ladies Night. Vrouwen kunnen tijdens de Ladies Night tussen 19.00-21.00…

Lees dit nieuwsbericht