Redressiehelm

Heeft jullie kindje een afwijkende schedelvorm? Bijvoorbeeld een afgeplat hoofdje? Misschien ben je al doorverwezen naar de fysiotherapeut, maar hebben houdingsadviezen en oefeningen niet genoeg verbetering opgeleverd en maak je je zorgen. Een redressiehelm kan dan een goede oplossing zijn.

Advies of second opnion?

Ook zonder verwijzing kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend advies of een second opinion. Je kunt bij ProReva altijd rekenen op een eerlijk advies. Onze specialisten hebben enorm veel ervaring met redressiehelmen. Door de jaren heen hebben zij duizenden kindjes met diverse schedelafwijkingen geholpen. Zij kunnen goed beoordelen of een redressiehelm een goede keuze is of niet. Als een helmpje niet noodzakelijk is, zeggen ze dat ook eerlijk. We nemen ruim de tijd voor jou en je kindje, je krijgt uitgebreide informatie en de uiteindelijke keuze is altijd aan jou.

Helm met unieke eigenschappen

De redressiehelm van ProReva beschikt over unieke eigenschappen; de helm is ultradun, is gemakkelijk op en af te zetten en is bovendien vriendelijk geprijsd. Je betaalt één prijs voor de hele behandeling, inclusief alle controles. Dat betekent ook dat ons team van experts je bijstaat van het begin tot het eind van de behandeling.

 

Ervaringsverhalen

Lees ook de ervaringsverhalen van Luuk en Loïs. Of kijk eens op onze Facebookpagina. Hier hebben ook andere ouders reacties achtergelaten over hun ervaring met de behandeling en de redressiehelm van ProReva. 

Reisafstand

Nog niet al onze instrumentmakers zijn opgeleid om een redressiehelm aan te meten. We proberen er echter voor te zorgen dat we jouw reisafstand zo klein mogelijk kunnen houden. Daarom leiden we steeds meer mensen op en dragen kennis over. Daardoor kun je bij steeds meer vestigingen van ProReva terecht voor een redressiehelm. Behalve in Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle kun je sinds 2021 ook terecht in Hilversum.

Sommige controles zijn niet mogelijk op de vestigingen die hierboven staan vermeld. Voor sommige afspraken moet je daarom rekening houden met een eventueel bezoek aan een andere vestiging. We informeren je hier goed over bij aanvang van de behandeling. Ook kun je contact met ons opnemen over de mogelijkheden.