Aantrekken steunkousen

Het kan lastig zijn om uw steunkousen zelfstandig aan te trekken. Of uw huid raakt snel beschadigd. Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een speciale aantrekhulp voor steunkousen. Ook bestaan er compressieverbanden met een klittenbandsysteem.

Vraag advies voor de beste oplossing

Wilt u weten wat voor u een goede oplossing is? Neem contact met ons op of maak een afspraak. Tijdens een vrijblijvend advies kunt u uw klachten bespreken met een compressiespecialist van ProReva. Wij beoordelen uw situatie en adviseren u over de mogelijkheden.

Aantrekhulpen

We hebben een uitgebreid assortiment aantrekhulpen en klittenbandverbanden van diverse fabrikanten. Tijdens uw afspraak voor het aanmeten van steunkousen informeren we u uiteraard over alle mogelijkheden.
Wilt u een (extra) aantrekhulp kopen? Dan kunt u ook terecht voor verschillende aantrekhulpen in onze webshop. Wellicht valt u op dat de prijzen in onze webshop lager zijn dan het bedrag van de declaratie bij uw zorgverzekeraar . Als u een aantrekhulp in de webshop koopt, hoeven we namelijk geen kosten te maken voor een consult. Daarom is de prijs vaak lager dan de prijs die door de zorgverzekeraars wordt bepaald.

Instructie voor het aan- en uittrekken

U krijgt altijd een uitgebreide instructie hoe u uw kousen het beste aan- en uit kunt trekken en oefenen dit met u. Mocht u thuis nog een keer willen terugkijken hoe u uw steunkousen aan- en uittrekt, dan kunt u de instructievideo van Bewegingsvisie bekijken, waarin wij het nog eens uitleggen.