Aantrekken steunkousen

Het kan een lastig klusje zijn om steunkousen zelf aan te trekken. Of je huid is gevoelig en raakt snel beschadigd. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale aantrekhulp voor steunkousen. Of verzorgingsproducten om je huid soepel te houden en tegen uitdrogen te beschermen. Ook bestaan er compressieverbanden met een klittenbandsysteem.

Vraag advies voor de beste oplossing

Wil je weten wat voor jou een goede oplossing is? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. Tijdens een vrijblijvend advies kun je je klachten bespreken met een compressiespecialist van ProReva. We beoordelen je situatie en geven advies over de mogelijkheden.

Aantrekhulpen

We hebben een uitgebreid assortiment aantrekhulpen en klittenbandverbanden van diverse fabrikanten. Tijdens je afspraak voor het aanmeten van steunkousen informeren we je uiteraard over alle mogelijkheden.

Instructie voor het aan- en uittrekken

Je krijgt altijd een uitgebreide instructie hoe je je kousen het beste aan- en uit kunt trekken en oefenen dit met je. Mocht je thuis nog een keer willen terugkijken hoe dit ook al weer moet, dan kunt je de instructievideo van Bewegingsvisie bekijken, waarin wij het nog eens uitleggen.