Unieke eigenschappen

De redressiehelm van ProReva is uniek in zijn soort!

Er zijn verschillende modellen op de markt. Ook de prijzen verschillen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. We geven je eerlijk advies of het wel of niet verstandig is om met een helm te beginnen. Wanneer je kiest voor de behandeling bij ProReva wordt de helm van je kindje volledig op maat gemaakt. Ook controleren we regelmatig of de pasvorm nog goed is. We vertellen je aan het begin van de behandeling precies wanneer hiervoor de controles plaatsvinden. Voor de gehele behandeling betaal je één vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Unieke redressiehelm

De redressiehelm van ProReva is ultradun, waardoor deze voor je kindje comfortabel is om te dragen, ook op warme dagen. Door de uitsparingen in de nek en bij de oren, blijft de bewegingsvrijheid voor je kindje ongehinderd.

De helm bestaat uit 2 delen die bovenop aan elkaar zijn gezet met een soort scharniertje. Hierdoor kun je de helm in twee delen uit elkaar trekken, waardoor het op- en afzetten van de helm een stuk makkelijker is dan bij andere modellen. De twee delen worden met klittenbandjes bij elkaar gehouden.

Wij durven te zeggen, dat we de beste redressiehelm voor je kindje maken!

Waarom kiezen voor de redressiehelm van ProReva?

volledig op maat gemaakt
minimale belasting bij op- en afzetten
tweeschalen-principe
geen kinbandje
kin en oren blijven onbedekt
optimale bewegingsvrijheid
optimaal draagcomfort bij geringe wanddikte
intensieve controle en nazorg
doorlopende aanpassingen aan de helm tijdens de therapie
hoge mate van expertise bij het gehele team dat u ter beschikking staat!