Gezondheidscheck

Ben jij zo gezond en fit als je denkt? Meestal ga je pas naar de dokter als je klachten hebt. Maar zonder dat je het doorhebt, kun je een te hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol hebben. Dit komt vaker voor dan je denkt. Als die waardes te hoog zijn, loop je een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Hoe gezond ben jij?

Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw gezondheid? Boek dan een gezondheidscheck bij onze vitaliteitscoach. Snel, betrouwbaar en laagdrempelig en voor een bedrag van slechts € 25,00. 

Hoe werkt de gezondheidscheck?

We vragen je vooraf een vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst vraagt ongeveer 10 minuten van je tijd. Je afspraak bij ProReva duurt ongeveer 15 minuten. De gezondheidscheck bestaat uit het meten van:

  • Bloeddruk
  • Bloedsuikerwaarde
  • BMI
  • Cholesterol
  • Vetpercentage met tailleomvang
  • Algemene preventieadviezen

Na afloop weet je hoe je gezondheid ervoor staat. We kunnen geen diagnoses stellen, maar je weet wel wat er goed gaat. En of er risico's zijn. En wat je kunt verbeteren. De uitslagen krijg je mee op papier.

Kosten

Een gezondheidscheck kost bij ons € 25. We vragen je dit bedrag na afloop van je afspraak bij ons te pinnen of contant te betalen. Je krijgt geen factuur. De kosten zijn niet aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Vitaal en gezond!

Wil je aan de hand van jouw uitslagen je leefstijl drastischer aanpakken? Kijk dan eens naar de andere mogelijkheden die we bieden op vitaliteits- en leefstijl gebied.