Pijnklachten voeten

Verschillende pijnklachten zijn te herleiden naar uw voeten. Dat geldt uiteraard voor pijn in uw voeten, maar voetproblemen kunnen ook samenhangen met pijn in de enkel of knie. Soms wordt pijn in de rug, schouders of nek ook veroorzaakt door een afwijking in de stand van uw voeten.

Bij welk soort pijnklachten kunnen steunzolen een oplossing bieden?

Voetklachten uiten zich op diverse manieren. Zo kunt u een branderig gevoel onder de bal van de voet hebben. Of u heeft een pijnlijk hielbeen. Het kan ook zijn dat u elders in uw lichaam klachten heeft, zoals in uw enkels, knieën, heupen, rug of nek. De voet staat namelijk niet op zichzelf, maar vormt een geheel met de rest van het houdings- en bewegingsapparaat

Veel voorkomende voetklachten

voorvoetpijn
hielpijn
pijn onder de middenvoet
branderig gevoel
instabiele enkels
afwijkende vormen (bijvoorbeeld een holvoet of platvoet) of (scheef)stand van de voet
eeltvorming of likdoorns
verminderde beweeglijkheid
teenklachten
kniepijn
heupklachten
(lage) rugpijn
nekpijn

Steunzolen kunnen een oplossing bieden bij pijnklachten

Loop niet onnodig door met pijnklachten in uw voeten, gewrichten of in uw rug, schouders of nek. Een goede steunzool kan in veel gevallen uitkomst bieden. Bespreek eens met uw fysiotherapeut of steunzolen u zouden kunnen helpen om van uw klachten af te komen. Hij of zij kan u een doorverwijzing naar ProReva geven. U krijgt bij ons altijd betrouwbaar en goed advies. Het aanmeten van steunzolen is eenvoudig en niet belastend.