Steunkousen aanmeten

Ben je verwezen voor het aanmeten van elastische kousen? Maak dan een afspraak bij ProReva. Je kunt erop vertrouwen dat je kousen bij ProReva worden aangemeten door een professionele compressiespecialist.

De juiste pasvorm voor de juiste druk

Om klachten te verminderen, is het erg belangrijk dat een elastische kous precies de juiste druk geeft. De kous moet dus goed passen rond je benen of armen. Voor het aanmeten en leveren van je steunkousen biedt ProReva een aantal belangrijke voordelen. We hebben de kennis en ervaring in huis om een perfect advies te geven. Al onze consulenten zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring. Ze staan garant voor een zorgvuldige en persoonlijke service.

Hoe verloopt mijn afspraak?

Een afspraak voor het aanmeten van steunkousen duurt ongeveer een half uur. We stellen vragen, doen een beenmeting en je krijgt advies over het aantrekken en het onderhoud van je kousen. Kortom, je krijgt een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Bij je kousen krijg je een basis aantrekhulp die het aantrekken van je kousen makkelijker maakt. Daarnaast kun je speciale aantrekhulpen van verschillende merken bij ons aanschaffen. 

We hebben veel confectiekousen op voorraad, deze kun je vaak meteen meenemen. Het aanmeten en passen kan dan in één afspraak. Het kan ook zijn, dat we je maat niet hebben of maatkousen voor je moeten bestellen. In dat geval vragen we je om nog een keer terug te komen om de kousen te passen.

Heb je tijdens het gebruik van de steunkousen nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Op de volgende vestigingen van ProReva kunt u terecht voor het aanmeten van steunkousen:

Amersfoort
Apeldoorn
Deventer
Harderwijk
Lelystad
Twello
Zwolle

Advies aan huis

Is het wegens gezondheidsklachten niet mogelijk voor je om naar een vestiging van ProReva te komen? Komt de huisarts ook bij je aan huis voor consulten? Dan bieden we een oplossing. We komen bijvoorbeeld bij je thuis om kousen aan te meten. Overleg met onze receptionistes wat de mogelijkheden zijn.