Vestigingen

ProReva vestiging Apeldoorn aan de Arnhemseweg 11

 

ProReva heeft vestigingen in heel Midden Nederland

In een groot deel van Nederland kun je bij ProReva terecht. Je vindt onze vestigingen in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland. Zo hebben we vestigingen in o.a. Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Hilversum en Zwolle.

Wij houden ook spreekuren op verschillende locaties. Wil je weten of wij een spreekuur bij jou in de buurt hebben? Kijk bij onze contactgegevens voor een overzicht.

Als je niet kunt reizen, komen onze medewerkers bij je thuis voor het aanmeten van een orthopedisch hulpmiddel. Ook komen we in diverse zorgcentra, verzorg- en verpleeghuizen.

 

ProReva maakt deel uit van Bewegingsvisie

ProReva werkt samen met de ondernemers van Bewegingsvisie, een groep orthopedische instrumentmakerijen die hulpmiddelen levert. Allemaal hebben we een persoonlijke aanpak en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We werken samen, omdat we onze kennis en ervaring willen delen. Daarnaast kunnen we kosten bundelen. Samen hebben we nog meer kennis in huis om jou nog beter te helpen. Bewegingsvisie heeft vestigingen in heel Nederland.

Meer informatie over Bewegingsvisie vind je op de website van Bewegingsvisie.