Kwaliteit en certificering

Je wilt je natuurlijk geen moment zorgen maken over de kwaliteit van je hulpmiddel. Welk hulpmiddel je ook nodig hebt, bij ProReva kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit. Of het nu gaat om een prothese, orthese of borstprothese, steunzolen of steunkousen. We leggen graag uit hoe we als orthopedisch instrumentmakers onze kwaliteit waarborgen. Dit doen we o.a. door ervoor te zorgen dat al onze hulpmiddelen gecertificeerde producten zijn.

Kwaliteitskeurmerken

ProReva is een SEMH erkend leverancier voor alle orthopedische hulpmiddelen, inclusief elastische kousen en mammacare. De Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH) is een onafhankelijke stichting. Deze stichting controleert ieder jaar of leveranciers van hulpmiddelen voldoen aan de kwaliteitseisen. Dat betekent voor jou dat je bij ProReva geholpen wordt door goed opgeleide en ervaren consulenten. Je weet ook zeker dat je altijd een kwalitatief goed hulpmiddel krijgt. Jouw zorg is bij ons in goede handen, vanaf het maatnemen tot de nazorg.

Bewegingsvisie keurmerk

Bewegingsvisie heeft ook een eigen kwaliteitskeurmerk. We hebben dit keurmerk in het leven geroepen om de kwaliteit bij alle Bewegingsvisie-bedrijven naar een nog hoger niveau te tillen. De ambitie voor kwaliteit ligt bij Bewegingsvisie nog weer wat hoger dan de wettelijke kwaliteitseisen van de SEMH.

SOHN

Vanaf 1 januari 2021 zijn we aangesloten bij de Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN). Deze stichting zet zich in voor professionalisering, continu├»teit en digitalisering van complexe orthopedische hulpmiddelenzorg. Samen met andere bedrijven uit onze branche maken en houden we de zorgkwaliteit voor pati├źnten hoogwaardig en toekomstbestendig. Zo blijven we goed aangesloten op de branche en op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Onze medewerkers volgen geregeld bijscholing om hun kennis en kwaliteit op peil te houden.

Certificaten

  • C-Leg Service centrum van Ottobock
  • Erkend specialist voor het aanmeten van CircAid Medical Products (compressie-verbandmiddelen

Hoe waardeer jij ProReva?

We horen graag wat jouw ervaring is als klant van ProReva. We streven ernaar om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Jij kunt ons hierbij helpen. Na je bezoek aan ProReva sturen we je een klanttevredenheidsonderzoek via e-mail. We waarderen het enorm als je de vragenlijst invult.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leiden we mensen op in de praktijk die daarnaast een leertraject volgen op school, bijvoorbeeld bij de DHTA. We hebben hiervoor speciaal opgeleide werkbegeleiders in dienst. We werken ook samen met Fontys Hogescholen.