Vacatures of open sollicitaties

Werken bij ProReva

De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Vacatures of open sollicitaties

Wil jij werken bij ProReva?

Op deze pagina vind je alle informatie over onze vacatures of open sollicitaties. We moedigen orthopedisch technologen aan om te solliciteren. We hebben namelijk altijd plek voor talent!

Profiel ProReva

ProReva staat voor orthopedisch maatwerk. Ons team bestaat uit ruim 85 specialisten en medewerkers. We maken hulpmiddelen voor mensen met een lichamelijke beperking en bestaan al ruim 45 jaar. ProReva heeft vestigingen in o.a. Amersfoort, Almere, Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Hilversum en Zwolle.

Ons doel is dat iedere klant zich goed geholpen voelt en meer dan tevreden is met onze hulpmiddelen en service. Dit bereiken we door goed te luisteren en ons in te leven in de persoonlijke situatie van iedere klant.

Ons bedrijf kenmerkt zich door hartelijkheid. Wij geloven dat ieder mens recht heeft om het mooiste en beste uit zijn of haar leven te halen, ongeacht een eventuele beperking.

Natuurlijk bieden kwalitatief goede orthopedische hulpmiddelen. Daar kan iedere klant van op aan! Maar we gaan verder. We zijn creatief in het vinden van oplossingen voor (ingewikkelde) hulpvragen en houden de markt goed in de gaten. Zijn er innovaties? Kunnen we producten verbeteren? Dan zoeken we dat uit!

We werken goed samen en kunnen van elkaar op aan. En we vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ProReva. Een glimlach kost bij ons niets extra!

Herken je jezelf hierin? En wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op!

Vacatures en open sollicitaties

Orthopedisch technisch medewerker/coördinator

We zoeken een nieuwe collega voor onze vestiging Apeldoorn. Je kunt bij ons aan de slag als Orthopedisch technisch medewerker/coördinator. Meer weten?

Bandagist (orthopedisch technisch medewerker)

Wij zoeken een creatieve, technische en enthousiaste bandagist voor onze vestiging in Zwolle. Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature, reageer dan snel!

Medewerker Orderadministratie

Wij zoeken een medewerker orderadministratie voor onze vestiging in Apeldoorn. Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature, reageer dan snel!

Doorlopende vacature compressiespecialist

Ben jij een compressiespecialist, heb je ervaring met het aanmeten van Therapeutische Elastische Kousen of wil je het vak leren? We zijn op zoek naar TEK-specialisten!

Open sollicitaties

Ben je orthopedisch technoloog en wil je werken bij ProReva? Dan ben je altijd welkom om kennis te komen maken.

Of volg jij de hbo-opleiding Mens en Techniek|Orthopedische Technologie en studeer je binnenkort af? Heb je twee rechterhanden, interesse in innovatie en technologische ontwikkeling? Ben je klantgericht, kun je goed luisteren en creatieve oplossingen bedenken voor een vraagstuk van een klant? Neem dan vooral contact met ons op, vertel ons wie je bent en stuur je CV naar ProReva.

Onze sollicitatieprocedure

Wij ontvangen sollicitaties het liefst per e-mail. Als we een vacature hebben, staat in de tekst altijd hoe we je sollicitatie willen ontvangen. Als een vacature na de sluitingsdatum nog op onze website staat, doen we dit om sollicitanten die worden uitgenodigd de gelegenheid te geven de tekst nog eens te lezen.

Selectie

We beoordelen of je past bij ProReva en of je geschikt bent voor een functie op basis van je motivatie en cv. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, hoor je dat zo snel mogelijk.

Gesprekken

Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, nemen we contact met je op. We vermelden duidelijk wanneer je verwacht wordt, op welke datum, op welk tijdstip en met wie je het gesprek hebt.
Het eerste gesprek is bedoeld om een beeld te krijgen van wie jij bent en om een idee te krijgen of je past in het team van ProReva. Ook voor jou is dit een goed moment om te beoordelen of de functie en ProReva voldoen aan je verwachting.
Als we allebei een positieve indruk hebben, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

Word jij onze nieuwe collega? We plannen een arbeidsvoorwaardengesprek met je toekomstig leidinggevende en heten je welkom in ons team.

Contact opnemen?

Het e-mailadres van de afdeling P&O is P&O@proreva.nl.
De afdeling is telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer van onze vestiging in Zwolle: 038 – 467 27 20.

Nieuws van ProReva

Redressiehelm voor Luuk

Ramon en Nadesja kozen voor een redressiehelm voor Luuk. Hun verhaal is ook te beluisteren in de podcast van NicuTalk. Podcasts host Mathilde Keij vroeg ouders naar hun ervaring in deze uur durende aflevering. In januari 2021 werd hun zoontje…

Lees dit nieuwsbericht

Ladies Night in Amersfoort

11-10-2021 Voor vrouwen die op zoek zijn naar een goed alternatief voor hun borstprothese, organiseert ProReva in Amersfoort i.s.m. Proud Breast en Bratelle op 19 oktober a.s. een Proud Breast Ladies Night. Vrouwen kunnen tijdens de Ladies Night tussen 19.00-21.00…

Lees dit nieuwsbericht

EVO’s bij neurologische aandoeningen

30-09-2021 WELKOM Ottobock, ProReva en SMC Flevoland organiseren op 4 november a.s. een vakinhoudelijke nascholing voor fysiotherapeuten en medisch specialisten. De focus ligt op de juiste keuze in EVO’s bij neurologische aandoeningen. Donderdag 4 november 202115.00-18.00 uurSport Medisch Centrum FlevolandDe…

Lees dit nieuwsbericht