ProReva wordt ForMotion

29-08-2024 14:00

Embla Medical kondigde begin juli online onze nieuwe merknaam aan. Vanaf maandag 30 september 2024 gaat ProReva verder onder de naam ForMotion Orthopedie.

ForMotion Orthopedie

ForMotion is de gezamenlijke merknaam van orthopedische instrumentmakerijen (ForMotion Clinics) overal ter wereld, die vallen onder Embla Medical, de moedermaatschappij van deze clinics. Daarnaast is Embla Medical eigenaar van enkele grote merken in de orthopedische hulpmiddelenbranche: Össur, College Park Industries en FIOR & GENTZ.

Via de clinics biedt Embla Medical wereldwijd de beste orthopedische hulpmiddelenzorg aan mensen met een fysieke beperking, met nog meer focus op de zorg voor de klant.

Waarom een nieuwe naam?

Door ons wereldwijd te verenigen onder de merknaam ForMotion kunnen we samen één merkbelofte uitdragen.  “Onze geschiedenis gaat meer dan 53 jaar terug, toen Össur Kristinsson een orthopedische instrumentmakerij oprichtte in IJsland. Tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten en het bereiken van succesvolle klinische resultaten zitten in ons DNA”, zegt Sveinn Sölvason, president en CEO van de ForMotion Clinics. “Onze gezamenlijke merkbelofte bevestigt we waar we voor staan: we hebben de beste orthopedisch technologen en technici ter wereld in dienst, bieden gepersonaliseerde zorg, behalen van de beste resultaten en ten allen tijde handelend in het belang van de klant."

Introductie ForMotion

Het merk ForMotion wordt gefaseerd geïntroduceerd, Nederland als eerste ter wereld, gevolgd door Denemarken. Uiteindelijk gaan wereldwijd alle orthopedische instrumentmakerijen van Embla Medical verder onder de naam ForMotion.

ForMotion Orthopedie richt zich op het bieden van orthopedische hulpmiddelen en persoonlijke zorg van wereldklasse aan mensen die fysiek beperkt worden om goed te kunnen bewegen. Een team van een ForMotion clinic kenmerkt zich door betrokken en deskundige medewerkers.

Ons wereldwijde netwerk levert brede, moderne en innovatieve zorg. De expertise en het unieke dat iedere clinic van huis uit meebrengt, wordt in ere gehouden. We wissen kennis en kunde onderling uit, waarmee we onze hulpmiddelen, service en zorg naar een nog hoger niveau tillen.

Tot eind 2024 blijft www.proreva.nl online

De digitale transformatie van ons merk duurt nog tot eind 2024. Aan de website van ForMotion wordt nog hard gewerkt. Tot die tijd blijft de website van ProReva online.

Lees meer: https://www.emblamedical.com/about-us/newsroom/formotion-clinic