Oplossingen

 

Ervaar je een beperking in bewegen? Wellicht is een ondersteunend orthopedisch hulpmiddel een oplossing. ProReva biedt verschillende hulpmiddelen, zoals een orthese, een brace, een korset, of steunzolen.

Het kan ook zijn dat je een hulpmiddel nodig hebt ter vervanging van een lichaamsdeel. Hierbij kun je denken aan een handprothese een armprothese, een beenprothese of een borstprothese.

Als je je als ouders zorgen maakt over de vorm van het hoofdje van je kindje kun je bij ProReva ook terecht voor de dunste redressiehelm.

Heb je last van vochtophopingen (oedeem) in arm of been? Ook daarvoor kun je bij ProReva terecht. Bij ProReva werken specialisten op het gebied van Therapeutisch Elastische Kousen (TEK), ofwel steunkousen voor arm of been.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarvan zijn we ons bewust! Sinds kort kun je ook bij onze leefstijl- en vitaliteitscoach terecht voor leefstijl adviezen.

Onze specialisten zijn goed opgeleid en weten door jarenlange ervaring welke gevolgen je aandoening heeft op jouw dagelijkse bezigheden. We weten wat er speelt in de markt en houden ontwikkelingen goed in de gaten. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en regelen ook je declaratie. 

Tijdens een uitgebreide intake bespreken wij met je wat je wensen zijn en wat je wilt bereiken. We geven je advies over de mogelijkheden en welk hulpmiddel het best bij jouw situatie past.

Waarover wil je meer weten? Maak een keuze uit onze oplossingen.