Oplossingen

 

Ervaar je een beperking in bewegen? Wellicht is een ondersteunend orthopedisch hulpmiddel een oplossing. ProReva biedt verschillende hulpmiddelen, zoals een orthese, een brace, een korset, of steunzolen.

Het kan ook zijn dat je een hulpmiddel nodig hebt ter vervanging van een lichaamsdeel. Hierbij kun je denken aan een handprothese een armprothese, een beenprothese of een borstprothese.

Als je je als ouders zorgen maakt over de vorm van het hoofdje van je kindje kun je bij ProReva ook terecht voor de dunste redressiehelm.

Heb je last van vochtophopingen (oedeem) in arm of been? Ook daarvoor kun je bij ProReva terecht. Bij ProReva werken specialisten op het gebied van Therapeutisch Elastische Kousen (TEK), ofwel steunkousen voor arm of been.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarvan zijn we ons bewust! Sinds kort kun je ook bij onze vitaliteitscoach terecht voor leefstijl-adviezen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Wij bij ProReva zijn deskundig in het adviseren over en aanmeten van orthopedische hulpmiddelen. 

Onze specialisten zijn goed opgeleid en weten -ook vaak door jarenlange ervaring- welke gevolgen je aandoening heeft op het dagelijks functioneren. Tijdens een uitgebreide intake bespreken wij met je en wat je wilt bereiken. We geven je advies over de mogelijkheden en welk hulpmiddel het best bij jouw situatie past.

Waarover wil je meer weten? Maak een keuze uit onze oplossingen.