De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Beenprothese

Beenprothese op maat

Een beenprothese wordt altijd in onze eigen werkplaatsen volledig op maat gemaakt. Voor de juiste maatvoering wordt er een scan of gipsmodel gemaakt door de instrumentmaker. Aan de hand hiervan wordt een proefkoker gemaakt. Je krijgt tussentijds een uitnodiging om deze te komen passen. Tijdens de pasfase kun je in je eigen omgeving testen of de prothese goed functioneert en past bij je dagelijkse werkzaamheden. Indien nodig wordt de prothese bijgesteld. Deze tussenstappen nemen we, zodat je definitieve prothese optimaal past!

Cosmetiek

Ook aan het uiterlijk en de afwerking, de cosmetiek, van de prothese besteden we veel aandacht. We houden bijvoorbeeld rekening met de vorm van je niet aangedane ledemaat en passen de prothese daarop aan. Standaard wordt een prothese afgewerkt met een overtrek van schuim. Tegen meerprijs zijn er andere afwerkingen mogelijk, zoals een siliconen beenovertrek of andere opvallende, kleurige afwerkingen, zoals een moderne cover. Bespreek uw wensen met je instrumentmaker.

Service en onderhoud

Ook na de levering van je beenprothese kun je blijven rekenen op onze service en begeleiding. Wij nodigen je periodiek uit voor een controleafspraak. Tijdens de controleafspraken bespreken we met je of je prothese nog aan je wensen voldoet en bekijken of deze nog goed past. Heb je tussentijds zelf vragen? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Meer weten?

Uiteraard  zijn we altijd bereid om vragen te beantwoorden. Aarzel dan ook niet om een afspraak te maken voor een second opinion of een adviesgesprek. Dit is altijd vrijblijvend bij ProReva.

Handige links

Er zijn diverse websites waar je praktische informatie kunt vinden over amputaties, beenprothesen, maar ook ervaringsverhalen of lotgenotencontact.

Korter maar Krachtig – patiëntenvereniging

Leven met amputatie – Ottobock

Zorginstituut Nederland – kiesbeter.nl

Nieuws van ProReva

Beenprothese als kunstwerk

Bart is klant bij ProReva sinds vijf jaar geleden zijn rechter onderbeen werd geamputeerd als gevolg van diabetes. “Een amputatie is een heftige ingreep. Zoiets overkomt je tamelijk onverwacht. Daar vraag je niet om”, vertelt Bart. Als we hem spreken,…

Lees dit nieuwsbericht

ProReva levert EXO-L UP aan Luceline

De EXO-L ken je waarschijnlijk wel. Veel sporters maken dankbaar gebruik van deze innovatieve enkelband om doorzwikken van de enkel en enkelblessures te voorkomen. Voor mensen met een voetheffersparese (klapvoet) heeft het bedrijf uit Delft de EXO-L UP ontwikkeld. Een…

Lees dit nieuwsbericht

Maatregelen coronavirus

update 04-08-2020 Afspraken en spreekuren Alle vestigingen van ProReva zijn weer geopend voor afspraken en spreekuren. Heeft u of iemand in uw huishouden geen griepverschijnselen? Dan bent u van harte welkom. Ook gezamenlijke spreekuren die wij met andere zorgverleners in…

Lees dit nieuwsbericht