De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Beenprothese

Beenprothese op maat

Een beenprothese wordt altijd in onze eigen werkplaatsen volledig op maat gemaakt. Voor de juiste maatvoering wordt er een scan of gipsmodel gemaakt door uw instrumentmaker. Aan de hand hiervan wordt een proefkoker gemaakt. U krijgt tussentijds een uitnodiging om deze te komen passen. Tijdens de pasfase kunt u in uw eigen omgeving testen of de prothese goed functioneert en past bij uw dagelijkse werkzaamheden. Indien nodig wordt de prothese bijgesteld. Deze tussenstappen nemen we, zodat uw definitieve prothese optimaal past!

Cosmetiek

Ook aan het uiterlijk en de afwerking, de cosmetiek, van de prothese besteden we veel aandacht. We houden bijvoorbeeld rekening met de vorm van uw niet aangedane ledemaat en passen de prothese daarop aan. Standaard wordt een prothese afgewerkt met een overtrek van schuim. Tegen meerprijs zijn er andere afwerkingen mogelijk, zoals een siliconen beenovertrek of andere opvallende, kleurige afwerkingen, zoals een moderne cover. Bespreek uw wensen met uw instrumentmaker.

Service en onderhoud

Ook na de levering van uw beenprothese kunt u blijven rekenen op onze service en begeleiding. Wij nodigen u periodiek uit voor een controleafspraak. Tijdens de controleafspraken bespreken we met u of uw prothese nog aan uw wensen voldoet en bekijken of deze nog goed past. Heeft u tussentijds zelf vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Nieuws van ProReva

informatieavond armprothesese-gebruikers

Over vier weken organiseren we i.s.m. Vogellanden, Ottobock, Stel Orthopedie en Korter Maar Krachtig een informatieavond voor armprothese-gebruikers bij Vogellanden in Zwolle. Meer informatie of inschrijven? Klik op deze link voor meer informatie, om onderwerpen te kiezen of om je aan te melden. Inschrijven kan tot 22 januari 2020….

Lees dit nieuwsbericht

Ook in 2020 contracten met alle zorgverzekeraars!

De onderhandelingen met de zorgverzekeraars over de contracten in 2020 zijn achter de rug. ProReva heeft ook in 2020 weer zorgcontracten met alle zorgverzekeraars voor alle orthopedische hulpmiddelen. U kunt dus ook in 2020 terecht op uw vertrouwde adres. Overstappen?…

Lees dit nieuwsbericht

vrijdag 29 november aangepaste openingstijden in Amersfoort en Hilversum

Op vrijdag 29 november 2019 zijn onze vestigingen in Amersfoort en Hilversum vanaf 12.00 uur gesloten in verband met bijscholing. Telefonisch zijn we uiteraard wel bereikbaar. De telefoonlijnen van Amersfoort en Hilversum worden die middag doorgeschakeld naar één van onze…

Lees dit nieuwsbericht