De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Beenprothese

Beenprothese op maat

Een beenprothese wordt altijd in onze eigen werkplaatsen volledig op maat gemaakt. Voor de juiste maatvoering wordt er een scan of gipsmodel gemaakt door uw instrumentmaker. Aan de hand hiervan wordt een proefkoker gemaakt. U krijgt tussentijds een uitnodiging om deze te komen passen. Tijdens de pasfase kunt u in uw eigen omgeving testen of de prothese goed functioneert en past bij uw dagelijkse werkzaamheden. Indien nodig wordt de prothese bijgesteld. Deze tussenstappen nemen we, zodat uw definitieve prothese optimaal past!

Cosmetiek

Ook aan het uiterlijk en de afwerking, de cosmetiek, van de prothese besteden we veel aandacht. We houden bijvoorbeeld rekening met de vorm van uw niet aangedane ledemaat en passen de prothese daarop aan. Standaard wordt een prothese afgewerkt met een overtrek van schuim. Tegen meerprijs zijn er andere afwerkingen mogelijk, zoals een siliconen beenovertrek of andere opvallende, kleurige afwerkingen, zoals een moderne cover. Bespreek uw wensen met uw instrumentmaker.

Service en onderhoud

Ook na de levering van uw beenprothese kunt u blijven rekenen op onze service en begeleiding. Wij nodigen u periodiek uit voor een controleafspraak. Tijdens de controleafspraken bespreken we met u of uw prothese nog aan uw wensen voldoet en bekijken of deze nog goed past. Heeft u tussentijds zelf vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Nieuws van ProReva

Podologie bij ProReva

Wat is een registerpodoloog? Een registerpodoloog herkent en behandelt voetklachten of houdingsklachten die te maken hebben met de stand van de voeten. Daarnaast heeft zij specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. De titel podoloog is niet…

Lees dit nieuwsbericht

Verbouwing bij ProReva in Apeldoorn

  Van 2 tot en met 20 september zijn we bezig met een verbouwing op onze locatie in Apeldoorn. Heeft u in deze periode een afspraak bij ProReva in Apeldoorn?  In dat geval moet u rekening houden met enige bouw-overlast….

Lees dit nieuwsbericht

Verhuizing spreekuur steunkousen ProReva Apeldoorn naar Arnhemseweg 11

ProReva Apeldoorn heeft nu nog twee adressen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. De hoofdlocatie van ProReva Apeldoorn bevindt zich op nummer 11; de spreekuren voor steunkousen en mammacare vinden nu nog plaats op nummer 34K. Dit gaat veranderen. De spreekuurlocatie…

Lees dit nieuwsbericht