De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 45 jaar ervaring

Kleuren en motieven

Je kunt grotendeels zelf bepalen hoe de redressiehelm van je kindje eruit komt te zien. Afhankelijk van de soort redressiehelm heb je de keuze uit de diverse kleuren en motiefjes voor binnen- en buitenkant en voor de klittenbandjes. Je weet zelf het best wat er bij je kindje past! Overleg met je instrumentmaker wat de mogelijkheden zijn.

Redressiehelm van kunststof

Heeft je kindje een schedelafwijking door een voorkeurshouding, dan maken we een redressiehelm van kunststof. Ook bij diverse vormen van van een craniosynostose (wigschedel of a-symmetrische schedel) wordt de helm soms van kunststof gemaakt. We maken deze door de kunststof te verhitten en onder vacuüm om het model te trekken. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. We kunnen een motiefje of kleur aanbrengen op een kunststof redressiehelmen door gebruik te maken van transferpapier. Hier kun je je keuze uit de diverse motiefjes maken.

Wellicht vind je een effen kleur mooier of makkelijker te combineren met de outfit van je kindje. Dat kan natuurlijk ook. Het overzicht van effen kleuren vind je hier.

Redressiehelm van giethars

Heeft je kindje een bootschedel (craniosynostose) dan maken we de helm vaak van giethars. Deze wordt opgebouwd uit lagen tricot, verstevigd met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kun je kiezen uit ons assortiment motiefjes voor giethars helmen. Voor een overzicht van de effen kleuren klik je hier.

Voor een helm van giethars kun je ook zelf een lapje lycra/tricot (afmeting ± 60 x 60 cm) naar keuze meenemen. Let er in ieder geval op dat de stof rekbaar is in alle richtingen. Houd er wel rekening mee dat afbeeldingen op de stof kunnen vervormen, omdat we de stof uit moeten rekken.  Je instrumentmaker kan hier meer over vertellen.

Klittenbandjes

Voor beide soorten helmen kun je ook kiezen uit diverse kleuren leer waarmee we de klittenbandjes op de helm bekleden. Zo kun je de helm helemaal naar je smaak te ontwerpen. Hier kun je een keuze maken uit de diverse leerkleuren om het klittenband af te werken.

Houd er rekening mee dat de kleuren en motiefjes die je ziet op het scherm iets kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

Nieuws van ProReva

Spreekuren ProReva Noord Veluwe

20-04-2021 ProReva is actief met diverse spreekuren in de regio Noord Veluwe. Klanten in deze regio kunnen vanaf 23 april 2021 terecht bij ProReva in Harderwijk of Nunspeet. Vanaf die datum zijn wij niet langer actief in Putten (Woonzorgcentrum De…

Lees dit nieuwsbericht

ICT update ProReva

ProReva voert vanaf donderdag 8 april vanaf 17.00 uur een grootschalige ICT-update uit. We streven ernaar om maandag 12 april weer volledig operationeel te zijn. Tijdens de verhuizing van onze server-data en software-updates blijven onze agenda’s zoveel mogelijk beschikbaar, maar…

Lees dit nieuwsbericht

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Rond de feestdagen in april en mei hanteert ProReva enkele aangepaste openingstijden. Houdt u er rekening mee dat we op enkele dagen gesloten zijn? Reguliere openingstijden Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00-12.15 uur en…

Lees dit nieuwsbericht