De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Kleuren en motieven

U kunt grotendeels zelf bepalen hoe de redressiehelm van uw kindje eruit komt te zien. Afhankelijk van de soort redressiehelm heeft u de keuze uit de diverse kleuren en motiefjes voor binnen- en buitenkant en voor de klittenbandjes. U weet het best wat er bij uw kindje past! Overleg met uw instrumentmaker wat de mogelijkheden zijn.

Redressiehelm van kunststof

Heeft uw kindje een schedelafwijking door een voorkeurshouding, dan maken we een redressiehelm van kunststof. Ook bij diverse vormen van van een craniosynostose (wigschedel of a-symmetrische schedel) wordt de helm van kunststof gemaakt. We maken deze door de kunststof te verhitten en onder vacuüm om het model te trekken. U kunt kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. We kunnen een motiefje of kleur aanbrengen op een kunststof redressiehelmen door gebruik te maken van transferpapier. Ons assortiment kunt u hier bekijken.

Redressiehelm van giethars

Heeft uw kindje een bootschedel (craniosynostose) dan maken we een helm van giethars. Deze wordt opgebouwd uit lagen tricot, verstevigd met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kunt u kiezen uit ons assortiment kleuren en motiefjes voor giethars helmen. U kunt ook zelf een lapje lycra/tricot (afmeting ± 60 x 60 cm) naar keuze meenemen. Zorg er in ieder geval voor dat de stof rekbaar is in alle richtingen. Houd er wel rekening mee dat de afbeelding op de stof kan vervormen, omdat we de stof uit moeten rekken.  Uw instrumentmaker kan u hier meer over vertellen.


Klittenbandjes

In beide gevallen kunt u tevens kiezen uit diverse kleuren klittenbandjes om de helm helemaal naar uw smaak te maken. Hieronder ziet een voorbeeld van de kleuren die we kunnen leveren. Hier kunt u een keuze maken uit de diverse soorten leer om het klittenband af te werken.

Houd er rekening mee dat de kleuren en motiefjes iets kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

Nieuws van ProReva

informatieavond armprothesese-gebruikers

Over vier weken organiseren we i.s.m. Vogellanden, Ottobock, Stel Orthopedie en Korter Maar Krachtig een informatieavond voor armprothese-gebruikers bij Vogellanden in Zwolle. Meer informatie of inschrijven? Klik op deze link voor meer informatie, om onderwerpen te kiezen of om je aan te melden. Inschrijven kan tot 22 januari 2020….

Lees dit nieuwsbericht

Ook in 2020 contracten met alle zorgverzekeraars!

De onderhandelingen met de zorgverzekeraars over de contracten in 2020 zijn achter de rug. ProReva heeft ook in 2020 weer zorgcontracten met alle zorgverzekeraars voor alle orthopedische hulpmiddelen. U kunt dus ook in 2020 terecht op uw vertrouwde adres. Overstappen?…

Lees dit nieuwsbericht

vrijdag 29 november aangepaste openingstijden in Amersfoort en Hilversum

Op vrijdag 29 november 2019 zijn onze vestigingen in Amersfoort en Hilversum vanaf 12.00 uur gesloten in verband met bijscholing. Telefonisch zijn we uiteraard wel bereikbaar. De telefoonlijnen van Amersfoort en Hilversum worden die middag doorgeschakeld naar één van onze…

Lees dit nieuwsbericht