De voordelen van ProReva

Uw wensen staan centraal

Hoogstaande kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Specialistische kennis

Ruim 40 jaar ervaring

Kleuren en motieven

U kunt grotendeels zelf bepalen hoe de redressiehelm van uw kindje eruit komt te zien. Afhankelijk van de soort redressiehelm heeft u de keuze uit de diverse kleuren en motiefjes voor binnen- en buitenkant en voor de klittenbandjes. U weet het best wat er bij uw kindje past! Overleg met uw instrumentmaker wat de mogelijkheden zijn.

Redressiehelm van kunststof

Heeft uw kindje een schedelafwijking door een voorkeurshouding, dan maken we een redressiehelm van kunststof. Ook bij diverse vormen van van een craniosynostose (wigschedel of a-symmetrische schedel) wordt de helm van kunststof gemaakt. We maken deze door de kunststof te verhitten en onder vacuüm om het model te trekken. U kunt kiezen uit diverse kleuren en motiefjes. We kunnen een motiefje of kleur aanbrengen op een kunststof redressiehelmen door gebruik te maken van transferpapier. Ons assortiment kunt u hier bekijken.

Redressiehelm van giethars

Heeft uw kindje een bootschedel (craniosynostose) dan maken we een helm van giethars. Deze wordt opgebouwd uit lagen tricot, verstevigd met koolstofvezels. De laatste laag bestaat uit lycra/tricot die voor de kleur zorgt. Hier kunt u kiezen uit ons assortiment kleuren en motiefjes voor giethars helmen. U kunt ook zelf een lapje lycra/tricot (afmeting ± 60 x 60 cm) naar keuze meenemen. Zorg er in ieder geval voor dat de stof rekbaar is in alle richtingen. Houd er wel rekening mee dat de afbeelding op de stof kan vervormen, omdat we de stof uit moeten rekken.  Uw instrumentmaker kan u hier meer over vertellen.


Klittenbandjes

In beide gevallen kunt u tevens kiezen uit diverse kleuren klittenbandjes om de helm helemaal naar uw smaak te maken. Hieronder ziet een voorbeeld van de kleuren die we kunnen leveren. Hier kunt u een keuze maken uit de diverse soorten leer om het klittenband af te werken.

Houd er rekening mee dat de kleuren en motiefjes iets kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

Nieuws van ProReva

Podologie bij ProReva

Wat is een registerpodoloog? Een registerpodoloog herkent en behandelt voetklachten of houdingsklachten die te maken hebben met de stand van de voeten. Daarnaast heeft zij specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei. De titel podoloog is niet…

Lees dit nieuwsbericht

Verbouwing bij ProReva in Apeldoorn

  Van 2 tot en met 20 september zijn we bezig met een verbouwing op onze locatie in Apeldoorn. Heeft u in deze periode een afspraak bij ProReva in Apeldoorn?  In dat geval moet u rekening houden met enige bouw-overlast….

Lees dit nieuwsbericht

Verhuizing spreekuur steunkousen ProReva Apeldoorn naar Arnhemseweg 11

ProReva Apeldoorn heeft nu nog twee adressen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. De hoofdlocatie van ProReva Apeldoorn bevindt zich op nummer 11; de spreekuren voor steunkousen en mammacare vinden nu nog plaats op nummer 34K. Dit gaat veranderen. De spreekuurlocatie…

Lees dit nieuwsbericht