Steunkousen aanmeten

Ben je verwezen voor het aanmeten van elastische kousen? Maak dan een afspraak bij ProReva. Je kunt erop vertrouwen dat je je kousen laat aanmeten bij een professionele aanmeter.

De juiste pasvorm voor de juiste druk

Om klachten te verminderen, is het erg belangrijk dat een elastische kous precies de juiste druk geeft. De kous moet dus goed passen rond je benen of armen. Voor het aanmeten en leveren van je steunkousen biedt ProReva een aantal belangrijke voordelen. We hebben de kennis en ervaring in huis om een perfect advies te geven. Al onze consulenten zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring. Ze staan garant voor een zorgvuldige en persoonlijke service.

Hoe verloopt mijn afspraak?

Een afspraak voor het aanmeten van steunkousen duurt ongeveer een half uur. We stellen vragen, doen een beenmeting en je krijgt advies over het aantrekken, het onderhoud en de levensduur van de kous. Je krijgt een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Bij je kousen krijg je een basis aantrekhulp die het aantrekken van je kousen makkelijker maakt. Daarnaast kun je speciale aantrekhulpen van verschillende merken bij ons aanschaffen. 

We hebben veel confectiekousen op voorraad, deze kun je vaak meteen meenemen. Het aanmeten en passen kan dan in één afspraak. Het kan ook zijn, dat we je maat niet hebben of maatkousen voor je moeten bestellen. In dat geval vragen we je om nog een keer terug te komen om de kousen te passen.

Heb je tijdens het gebruik van de steunkousen nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Op de volgende vestigingen van ProReva kunt u terecht voor het aanmeten van steunkousen:

Amersfoort
Apeldoorn
Deventer
Harderwijk
Lelystad
Rijssen
Twello
Wapenveld
Zwolle

Advies aan huis

Is het lastig voor je om naar een vestiging van ProReva te komen? Als dat het gezien je omstandigheden niet lukt, komen we bij je thuis langs voor advies of om de kousen aan te meten. We bezoeken regelmatig klanten in verpleeghuizen en verzorgingshuizen in de regio.