Over ons

We leveren orthopedisch maatwerk voor iedere klant. En we lossen hulpvragen op. Op een creatieve en innovatieve manier. Daar zijn we goed in.

Bij ProReva kun je rekenen op ruime ervaring, deskundig advies en een kwalitatief hoogstaand product. Maar vooral de persoonlijke aandacht voor onze klanten kenmerkt ons bedrijf.

We geven je hieronder graag meer informatie over ProReva en onze producten.

Wat doen we?

We leveren orthopedische hulpmiddelen. Dat zijn voorzieningen waarmee je weer beter kunt bewegen, wanneer je een hier een beperking in ervaart. Vaak is dat maatwerk, maar soms voldoet een standaard hulpmiddel net zo goed. Geen mens of hulpvraag is hetzelfde; je krijgt bij ProReva in ieder geval altijd advies op maat.

Welke orthopedische hulpmiddelen leveren we?

Je kunt bij ProReva terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen.
Voor vingers, hand, arm of been zijn er prothesen of orthesen. Een prothese vervangt een lichaamsdeel, een orthese ondersteunt een lichaamsdeel.
Bij een aandoening of afwijking aan een borst kun je terecht bij onze mammacare specialisten voor een borstprothese of aangepaste lingerie en badmode.
Wij leveren ook diverse confectiehulpmiddelen zoals een korset, brace, bandage of spalk. ProReva meet ook steunzolen en steunkousen aan.

Een uniek ProReva product is onze redressiehelm. Een helm van ProReva is de dunste en prettigste in zijn soort, wanneer je kindje een helmpje moet dragen om een afgeplat hoofdje te corrigeren.

Informatie over ProReva

ProReva is ongeveer 45 jaar geleden begonnen als kleine orthopedische instrumentmakerij in Apeldoorn. Inmiddels zijn we veel groter geworden. Bij ProReva werken inmiddels ruim 90 professionele medewerkers. Wij hebben vestigingen in o.a. Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hilversum en Zwolle. Ook hebben we diverse spreekuurlocaties in deze regio’s.
In 2014 heeft ProReva zich aangesloten bij Bewegingsvisie. Door deze samenwerking is er altijd een spreekuur-locatie in de buurt van je woonplaats. Je kunt een vestiging van ProReva bezoeken, maar ook één van de andere bedrijven die aangesloten zijn bij Bewegingsvisie.

Ook al zijn we groter geworden, de persoonlijke aandacht is niet veranderd. We kennen onze klanten. Elk hulpmiddel wordt afgestemd of gemaakt voor iedere klant persoonlijk. We werken nauw samen met andere specialisten in de zorg, zoals diverse revalidatiecentra en ziekenhuizen. We bieden dus meer dan alleen orthopedische hulpmiddelen.

In Apeldoorn vindt u ProReva op het terrein van Klimmendaal, in Hilversum bij Merem en in Zwolle tegenover Vogellanden. Onze samenwerking met deze centra zorgt ervoor dat alle kennis rondom revalidatie beschikbaar is en blijft.