Missie en visie

 

Missie

ProReva is de betrouwbare en innovatieve partner, die de beste orthopedische oplossing en begeleiding biedt.

Visie

Om onze missie te verwezenlijken streeft ProReva ernaar de beste leverancier te zijn van orthopedische voorzieningen die:

  1. de met de klant overeengekomen afspraken meer dan waar maakt;
  2. continu werkt aan efficiëntere processen;
  3. vooroploopt in de ontwikkeling van innovatieve producten en processen;
  4. haar medewerkers en hun talenten betrekt bij de bedrijfsvoering in een gezonde werkomgeving;
  5. haar afspraken nakomt met en integer is naar alle stakeholders;
  6. partnerships aangaat.

 

Expertise en ervaring

ProReva bestaat in 2024 al 50 jaar. We hebben dus jarenlange ervaring als orthopedisch instrumentmaker, en zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van prothesen, orthesen en redressiehelmen. Daarnaast werken bij ProReva compressietherapeuten. Zij weten alles over mammacare en Therapeutisch Elastische Kousen (TEK). Ook levert ProReva confectie hulpmiddelen en steunzolen.

Sinds 2014 maakt ProReva deel uit van Bewegingsvisie. Bewegingsvisie is een groep samenwerkende orthopedische instrumentmakerijen, met vestigingen in heel Nederland.

Samenwerken in de keten

ProReva werkt samen met diverse revalidatiespecialisten. In Apeldoorn met Klimmendaal, met Merem in Hilversum en Almere en Vogellanden in Zwolle. Deze samenwerking biedt veel voordelen. Hierdoor kunnen wij namelijk meer leveren dan alleen een orthopedisch hulpmiddel; ook de deskundigheid van revalidatiespecialisten wordt betrokken bij de ontwikkeling van jouw hulpmiddel en bij je persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan de kennis van fysiotherapeuten, ergotherapeuten en revalidatieartsen. Zij bieden professionele begeleiding en specialistische revalidatiegeneeskunde. Samen komen we tot een optimaal resultaat voor jou als klant.

ProReva werkt verder samen met de volgende bedrijven en organisaties: