ProReva staat voor orthopedisch maatwerk. We maken hulpmiddelen voor mensen met een lichamelijke beperking en bestaan in 2024 al 50 jaar. Ons team bestaat uit ruim 85 specialisten en medewerkers. ProReva heeft vestigingen in o.a. Amersfoort, Almere, Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Hilversum en Zwolle.

Ons doel is dat iedere klant zich goed geholpen voelt en meer dan tevreden is met onze hulpmiddelen en service. Dit bereiken we door goed te luisteren en ons in te leven in de persoonlijke situatie van iedere klant.

Onze bedrijfscultuur

Ons bedrijf kenmerkt zich door hartelijkheid. Wij geloven dat ieder mens recht heeft om het mooiste en beste uit zijn of haar leven te halen, ongeacht een eventuele beperking.

Natuurlijk bieden kwalitatief goede orthopedische hulpmiddelen. Daar kan iedere klant van op aan! Maar we gaan verder. We zijn creatief in het vinden van oplossingen voor (ingewikkelde) hulpvragen en houden de markt goed in de gaten. Zijn er innovaties? Kunnen we producten verbeteren? Dan zoeken we dat uit!

We werken goed samen en kunnen van elkaar op aan. En we vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ProReva. Een glimlach kost bij ons niets extra!