Second opinion

Second opinion of advies?

Je bent misschien al jaren klant bij een andere orthopedisch instrumentmaker. Je gebruikt al een tijd een prothese, orthese, steunzolen of een ander orthopedisch hulpmiddel. Er kan een situatie zijn, dat je behoefte hebt om jouw hulpvraag of hulpmiddel eens vanuit een andere invalshoek te laten beoordelen. Of dat nou is om twijfel weg te nemen of om te weten te komen of er andere mogelijkheden zijn.

Het kan dan helpen om een tweede specialist mee te laten kijken. In dat geval kun je bij ons terecht voor een second opinion of vrijblijvend advies. Een second opinion is bij ProReva altijd vrijblijvend en kosteloos. Je krijgt bij ons professioneel en deskundig advies en antwoord op je vragen. Kijk ook eens bij onze oplossingen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Omdat wij uitgebreid de tijd willen nemen, is het van belang dat je eerst een afspraak maakt. Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Wil je meer weten of wil je direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Je kunt op diverse locaties in heel Midden Nederland bij ons terecht.