Bel mij terug

U wilt graag advies over onze oplossingen of een afspraak maken? Vul hieronder uw telefoonnummer in!

  Vestiging:


  De voordelen van ProReva

  Uw wensen staan centraal

  Hoogstaande kwaliteit

  Persoonlijke aandacht

  Specialistische kennis

  Ruim 45 jaar ervaring

  3d geprinte beschermdop klikprothese

  Gratis 3D geprinte beschermdop klikprothese

  ProReva verstrekt een gratis beschermdop voor de pin van je klikprothese. Wil je er een ontvangen? Bestel deze dan in onze webshop. Bij bestellingen onder € 50 in de webshop betaal je alleen de verzendkosten.

  De doppen zijn ook verkrijgbaar tijdens revalidatie in het Radboud UMC te Nijmegen of bij MRC Aardenburg in Doorn.

  Op maat gemaakt

  Naast de gratis beschermdop biedt ProReva ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte beschermdop voor je te printen. Deze is net als de gratis versie eind belastbaar met je lichaamsgewicht. Heb je bijzondere wensen? Wil je bijvoorbeeld een verlengingsdop zodat het geamputeerde been even lang is als het niet geamputeerde been wanneer je op je knieën zit? Of heb je wensen om veilig te kunnen douchen? Geef je vragen aan ons door. Het team gaat dan aan de slag met een ontwerp waarin jouw specifieke wensen verwerkt worden.

  Je kunt voor al je vragen contact opnemen met de vestiging in Apeldoorn, telefoonnummer 055 – 543 09 00 of via e-mail: info@proreva.nl.

  Beschermdop klikprothese

  Het uiteinde van de metalen aansluitpin van een klikprothese heeft vrij scherpe randen en kan onbeschermd kleding, beddengoed of nog erger, de huid beschadigen van het goede been of van degene die naast je  in bed ligt. Gebruikers zijn creatief in het bedenken van oplossingen, maar een echte passende oplossing voor het afdekken van de pin was er nog niet. Het 3D team van ProReva heeft samen met gebruikers en hun behandelaars aan de hand van vragen en gebruikerservaringen beschermdoppen ontwikkeld die de gewenste bescherming bieden.

  Voordelen

  • De dop dekt de scherpe randen af en voorkomt beschadigingen aan bijvoorbeeld beddengoed, huid, kleding en meubilair.
  • De dop biedt bescherming tegen beschadigingen aan de aansluiting zelf, bijvoorbeeld tijdens het zwemmen.
  • De onderzijde van de dop is belastbaar gemaakt voor het maken van transfers.
  • Isolatiewaarde van de dop; bij huidcontact wordt de temperatuur van de pin als comfortabeler ervaren.

  Osseointegratie

  Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor de klikprothese (osseointegratie-prothese) gekozen in plaats van de kokerprothese. De klikprothese zit met een metalen pen in het bot van de stomp. Patiënten geven aan dat de klikprothese aangenamer zit en het gevoel hebben dat zij hun eigen been weer terug hebben. Met de klikprothese is de draagtijd ook bijna verdubbeld (van 56 naar 101 uur per week). Daarnaast kan de klikprothese niet zomaar loslaten tijdens dagelijkse activiteiten en het aan- en uittrekken gaat gemakkelijk.

  Meer informatie over de osseointegratie-prothese/ klikprothese:

  https://www.radboudumc.nl/patientenzorg/behandelingen/osseointegratie-klikprothese

  https://www6.erasmusmc.nl/osseointegratiecentrumrotterdam/

  https://www.osseointegration.eu/

  Nieuws van ProReva

  Spreekuren ProReva Noord Veluwe

  20-04-2021 ProReva is actief met diverse spreekuren in de regio Noord Veluwe. Klanten in deze regio kunnen vanaf 23 april 2021 terecht bij ProReva in Harderwijk of Nunspeet. Vanaf die datum zijn wij niet langer actief in Putten (Woonzorgcentrum De…

  Lees dit nieuwsbericht

  ICT update ProReva

  ProReva voert vanaf donderdag 8 april vanaf 17.00 uur een grootschalige ICT-update uit. We streven ernaar om maandag 12 april weer volledig operationeel te zijn. Tijdens de verhuizing van onze server-data en software-updates blijven onze agenda’s zoveel mogelijk beschikbaar, maar…

  Lees dit nieuwsbericht

  AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

  Rond de feestdagen in april en mei hanteert ProReva enkele aangepaste openingstijden. Houdt u er rekening mee dat we op enkele dagen gesloten zijn? Reguliere openingstijden Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00-12.15 uur en…

  Lees dit nieuwsbericht