Beweegdag 6 april 2024 Zwolle

29-02-2024 12:00

Het programma van de Beweegdag 2024 in Zwolle is bekend. Deelname is gratis. Meld je nu aan!

Gebruik je een prothese of orthese (spalk) en wil je ervaren hoe je makkelijker, soepeler of beter kunt bewegen met je hulpmiddel? Kom dan op zaterdag 6 april naar de Beweegdag 2024 bij On Campus in Zwolle. Samen met andere zorg- en sportaanbieders uit de regio Zwolle hebben we een top-programma voor je samengesteld.

Erwin Baars, revalidatiearts bij Vogellanden opent de Beweegdag met een lezing over het belang van bewegen en een gezonde leefstijl.

Heb je je nog niet aangemeld? Of twijfel je of de Beweegdag wel iets voor jou is? Niet doen! Het programma is gevarieerd genoeg. Er zit ook iets bij voor jou. 

Aanmelden

Om ervoor te zorgen dat we voldoende sportmaterialen hebben en om te kunnen beoordelen of je overal aan mee kunt doen, stellen we je een aantal vragen bij aanmelding. In het aanmeldformulier kun je ook je keuze doorgeven welke sporten je wilt uitproberen of welke lezingen je bij wilt wonen.

LET OP: Het vragenformulier bestaat uit 3 pagina's.

We beloven je dat we er alles aan doen om je een leuke en inspirerende dag te bieden!

Aanmelden

- tekst gaat verder onder de afbeelding - 

 

Proeflessen en lezingen

Tijdens de Beweegdag kunnen mensen met een fysieke beperking op een ontspannen manier verschillende sporten uitproberen onder begeleiding van gespecialiseerde trainers. Probeer bijvoorbeeld sporten in een rolstoel, lopen op een blade, framerunning of fietsen met een handbike. Je kunt zelfs bewegen met een VR-bril! Ook zonder sportmaterialen kun je fijn bewegen; volg een proefles yoga, pilates, wandelen of dansen. Ontdek jouw favoriet op de Beweegdag!

Het is uiteraard ook prima als je alleen komt voor informatie of om deelgenoten en (top)sporters te ontmoeten. Er is een informatiemarkt, je kunt bij Basko een FES uitproberen en er zijn lezingen gedurende de dag. Er is in het programma veel aandacht voor een gezonde leefstijl en voeding. 

Bijkomen in het Sportcafé

Naast ruimte om te bewegen, kun je ook een pauze nemen in het sportcafé. We trakteren je op een drankje en een hapje. Je krijgt hiervoor consumptiemunten. 

Niks moet, alles mag! Kom op 6 april naar On Campus en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

We brengen je graag in beweging!

Programma

12.45-13.00 uur   Inloop en inschrijven

13.00-13.30 uur 

Welkom en introductie door Erwin Baars, revalidatiearts bij Vogellanden

Thema: "Het belang van bewegen & een gezonde leefstijl"

13.30-16.15 uur Lezingen, sporten uitproberen en informatiemarkt 

16.15 uur Afsluiting door Majella van Montfoort in het Sportcafé

16.30 uur Einde programma 

 

Aanmelden